Μπαλταζάρ: "Μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα" (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στην Αυστρία.
«Αύριο αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Αυστρίας. Μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μια ομάδα που έχει πολύ κόσμο. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε μελετήσει την αντίπαλό μας και ξέρουμε ότι αυτή την στιγμή είναι υπό πίεση. Είχαν ήττα στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Το αυριανό παιχνίδι είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξει η Αούστρια ότι ήταν ένα λάθος το 3-0. Είναι διαφορετική πίεση για εμάς, διαφορετική για αυτούς. Έχουμε πίεση για να δείξουμε ότι κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε την πίεση που εκπροσωπούμε την ΑΕΛ και την Λεμεσό. Και στην τελική έχουμε την πίεση από τους οπαδούς μας. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Ξέρω και είμαι σίγουρος ότι αύριο η Αούστρια θα μας σεβαστεί πλήρως. Η ΑΕΛ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εδώ».

Ο Ανδρέας Αβράαμ, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Τον μελετήσαμε πολύ καλά, ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα του σημεία. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και μας δίνει μεγαλύτερη θέληση για να τους δώσουμε πίσω αυτά που αξίζουν».

class="inline_iframe">

Keywords
Τυχαία Θέματα