Αβραάμ: «Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτό» (βίντεο)

Η πρώτη μίνι συνέντευξη στο AEL TV του νεοαποκτηθέντα Κύπριου διεθνούς Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ της χρονιάς στο φιλικό (21/6) με την Botev. Ο Αβραάμ τόνισε ότι οι στόχοι του ταυτίζονται με την ομάδα και θα ήθελε να αγωνιστεί πολύ σε αγώνες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Ήταν κάτι που έγινε πολύ γρήγορα. Ο πρόεδρος το είχε αναλάβει προσωπικά με συνεννόηση με τον προπονητή. Αυτό που έπαιξε

ρόλο ήταν το πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα.
-Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί ήμασταν με την Εθνική και ακολούθως στις Πλάτρες. Γίνεται πολύ καλή δουλειά. Δεν μου πήρε χρόνο να συμβιβαστώ στην ομάδα. Χθες στο φιλικό πήγαμε πάρα πολύ καλά. Υπάρχει χρόνος και έχουμε εξαιρετικές συνθήκες για να δουλέψουμε.
-Είναι σημαντικό για την ομάδα το ευρωπαϊκό ταξίδι. Έχουμε ακόμα ένα φιλικό αύριο και κατευθείαν μπαίνουμε σε ρυθμούς Ευρώπης. Θα πάμε στο Γιβραλτάρ να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
-Οι στόχοι μου ταυτίζονται με την ομάδα. Δεν έχω παίξει ποτέ ομίλους και θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Για το πρωτάθλημα ξέρουμε τους στόχους της ομάδας.
-Έχω δει και στην πρώτη προπόνηση την τρέλα που έχει ο κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα