Αυγουστή: «Θα σκοράρουμε στη Δανία, πάμε για τη νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη – θρίλερ σε βάρος της Μίντιλαντ εμφανίστηκε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του εύκολα ή δύσκολα θα σκοράρει στον επαναληπτικό και υπογράμμισε ότι ο Απόλλωνας θα πάει στη Δανία για τη νίκη.

«Μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου καταφέραμε να κερδίσουμε και τώρα θα ετοιμαστούμε καλύτερα με στόχο να κερδίσουμε και στη Δανία. Σίγουρα θα βρούμε δυσκολίες, θα προσπαθήσουμε τώρα που είδαμε πως αγωνίζεται ο αντίπαλος

και πόσο δύσκολος είναι στις στατικές φάσεις. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τα λάθη και να τα πληρώσουμε με γκολ. Σίγουρα η ομάδα μου έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, τα κατάφερε τρεις φορές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους γιατί ήρθαμε σαν ομάδα και φάνηκε στο γήπεδο. Οι τρεις αλλαγές βοήθησαν.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό και ήταν εξαιρετικός και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια και μετά από ερωτήσεις ο κ. Αυγουστή ανέφερε

«Μετά το γκολ μας οι παίκτες μου προσπάθησαν να κρατήσουν λίγο μπάλα και σιγά σιγά πήγαν προς τα πίσω, κάτι που δεν θέλαμε. Μετά όμως που σκόραρε ο αντίπαλος ξαναπήγαμε μπροστά και κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα δεν παίζουμε μόνοι μας και ο αντίπαλος θα αναπτυχθεί κι αυτός, δεν θα κάνει συνέχεια άμυνα. Είναι σημαντικό που η ομάδα σκοράρει κι αυτό θέλουμε να κάνουμε και στη Δανία. Αυτό που μετρά είναι ποιος θα μπει στα γκρούπ».

Keywords
Τυχαία Θέματα