Αβέβαιο το μέλλον του Μοντέλα στη Μίλαν

Η ήττα με 2-0 από τη Σαμπντόρια έβαλε εκ νέου σε κίνδυνο τη θέση του Βιντσέντζο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η κάκιστη εικόνα της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, στο ματς απέναντι στη Σαμπντόρια, και η ήττα με 2-0 έφερε στην επιφάνεια ξανά την αβεβαιότητα προς το πρόσωπο του Μοντέλα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν κινδυνεύει με απόλυση άμεσα, ωστόσο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, η διοίκηση των Ροσονέρι δεν είναι ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις της ομάδας, μετά και τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν για μεταγραφές το καλοκαίρι.

Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της Μίλαν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και στους προσεχείς μήνες, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή να είναι η τελευταία σεζόν του Μοντέλα στον πάγκο της ομάδας. Αν, μάλιστα, τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν στα προσεχή παιχνίδια, τότε η αλλαγή είναι πιθανό να συμβεί και νωρίτερα.

Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον του Μοντέλα τίθεται ξανά υπό έντονη αμφισβήτηση και ήδη στην Ιταλία έχει αρχίσει η ονοματολογία, με τους Κάρλο Αντσελότι και Αντόνιο Κόντε ως υποψήφιους αντικαταστάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα