Αβέρωφ στο ΣΙΓΜΑ: Δεν κουράστηκα να προσπαθώ να κερδίζω

Στην πρωινή εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ιδιαίτερα ευδιάθετος έκανε εκτενή αναφορά στην διαδικασία του Πόθεν Έσχες και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αμέσως μετά την δημοσιοποίησή του.

Ο καθένας είπε ο κ.Νεοφύτου δήλωνε την περιουσία του με οποιαδήποτε τιμή ήθελε.

«Δήλωσα ακίνητη περιουσία με βάση τιμή του 2013. Έπρεπε είπε να υπάρξουν κανονισμοί να υπάρχει η τιμή κτήσης του ακινήτου ή οποιασδήποτε περιουσίας».

Εκτενή αναφορά

έκανε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και για τις καταθέσεις και για τα χρέη του αλλά και για τον τρόπο αποταμίευσης που επιλέγει ο ίδιος.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, σχολιάζοντας τις αναφορές Κοτζιά, είπε ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ έκανε αναφορά στο πλαίσιο και είπε ότι τόσο το πλαίσιο Γκουντέρες και ιδιαίτερα στο άτυπο έγγραφο.

«Το Crans Montana ήταν μια ουσιαστική προσπάθεια για επίλυση που δυστυχώς δεν απόδωσε», ανέφερε.

Μετά από ενδελεχή ανάλυση των πεπραγμένων στο Κυπριακό ο κ.Νεοφύτου σημείωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να επαναρχίσει ο διάλογος.

Αναφορικά με την οικονομία ο κ.Νεοφύτου τόνισε ότι πάει καλά η οικονομία του τόπου δεν λύθηκαν όμως όλα τα προβλήματα του κόσμου.
«Υπήρξαν κόμματα που συμπεριφέρθηκαν υπεύθυνα. Λόγω εκλογών τόνισε δεν ξεχνάμε ούτε την στάση ΔΗΚΟ σε οικονομία ούτε την στήριξη ΑΚΕΛ σε Κυπριακό», τόνισε.

Σχετικά με τα περί «εξαφάνισής του», ο Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε και ένα γιο που έγινε 7 ετών και ήθελε όπως είπε να είναι παρόν στην ζωή του και όχι να κάνει παρεμβάσεις σε εκπομπές και πάνελ. Θέλαμε να απολαύσουμε ωραίες στιγμές και αυτό κάναμε, είπε για το καλοκαίρι του.

Τέλος, όσο αφορά τον ρόλο του στην προεκλογική περίοδο είπε ότι για μια ακόμη φορά θα ηγείται του επιτελείου του Νίκου Αναστασιάδη. Ερωτηθείς κατά πόσο τον κούρασε αυτό το πόστο, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κουράστηκα να προσπαθώ να κερδίζω..».

Keywords
Τυχαία Θέματα