Άρης: Χωρίς αβίαστα λάθη για το καλύτερο δυνατό

Από την αρχή στα δύσκολα για τον Νικόλα Μαρτίδη. Ο νέος τεχνικός του Άρη κάνει ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όμως, στόχος του Άρη σε όλα τα παιγνίδια που υπολείπονται είναι να προσπαθεί για το βαθμολογικό κέρδος, ανεξαρτήτως αντιπάλου ή έδρας.

Ο κ. Μαρτίδης είχε στη διάθεσή του μόλις λίγες προπονήσεις για να δουλέψει με τους παίκτες του και να προσπαθήσει

να τους περάσει τη φιλοσοφία του. Σήμερα, πρωταρχικός του στόχος είναι ο Άρης να έχει σωστή αμυντική λειτουργία, να μην κάνει αβίαστα λάθη και να προσπαθήσει να χαλάσει το παιγνίδι του αντιπάλου του. Στην επίθεση θα προσπαθήσει με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες για να φθάσει την επίτευξη κάποιου γκολ.

Ο νέος τεχνικός του Άρη θα έχει στη διάθεσή του σήμερα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Κούλη Παύλου, Αουρέλιο και Σιόστεντ, γεγονός που θα του δώσει περισσότερες επιλογές στον καταρτισμό της 11άδας που θα παρατάξει στο ΓΣΠ. Προβλήματα με κάρτες δεν υπάρχουν ενώ, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, θα είναι στη διάθεση του Κύπριου προπονητή και ο Γιούσεφ που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα