Άρης: Αγώνας μιας επιλογής

Με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες και, παρά τις απουσίες του, ο Άρης ταξιδεύει σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τον Ερμή. Η λεμεσιανή ομάδα, μετά την ήττα τής περασμένης εβδομάδας, μπλέχτηκε και πάλι σε περιπέτειες, αφού η απόστασή της από τη Δόξα μειώθηκε στους 4 βαθμούς και γι' αυτό η νίκη σήμερα μοιάζει μονόδρομος.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα για τον σημερινό αγώνα. Είναι εκτός οι τιμωρημένοι Μαραγκουδάκης (συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες) και Άλβαρεζ (αποβλήθηκε με τον

Εθνικό) και οι τραυματίες Παναγή, Αουρέλιο και Σκούρτης. Ο πρώτος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς - προσαγωγούς, ο δεύτερος έκανε αγώνα δρόμου αλλά δεν πρόλαβε τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ ο Σκούρτης είναι εκτός για το υπόλοιπο της περιόδου.


Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα επιλέξει κάτι διαφορετικό για την κορυφή της επίθεσης σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, με τον Πούλπο να είναι μια από τις επιλογές του. Απ' εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν λογικά ο Παχίπης, ο Ροτζέριο και ο Γιούσεφ. Για το κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Ευσταθίου θα αγωνιστεί ένας εκ των Θεοφίλου ή Τόμας. Όπως και να 'χει, οι παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα θα έχουν σαν μοναδικό στόχο τη νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα