''Βόμβες'' από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού (ηχητικό)

Δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν έκανε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ.

«Όσο ανέλπιστη για εσάς, τόσο ήταν και για εμάς. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στο πρώτο μέρος. Μετά το πρώτο γκολ καταρρεύσαμε με αποτέλεσμα αυτή την βαριά ήττα».

«Εγώ εστιάζω στην αδικαιολόγητη έλλειψη ενθουσιασμού και πάθους. Δεν βγήκαμε κερδισμένοι από τις μονομαχίες. Ο Ερμής είχε περισσότερο πάθος και τρεξίματα. Και

με την Ομόνοια χάναμε 2-0 αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δεν τα παρατήσαμε. Χθες όμως παραδοθήκαμε».

«Γνωρίζαμε πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Είμαστε πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος και είμαστε ακόμη ζωντανοί για να μείνουνε στην κατηγορία. Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται πανικός. Να μείνουμε κοντά στην ομάδα. Τα επόμενα παιχνίδια οι παίκτες να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

«Σίγουρα την απόλυτη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Ο ίδιος ένιωθε πως έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη. Πράγμα το οποίο αναγνωρίζεται ότι ο άνθρωπος δεν κρύβεται πίσω από τις δικές του ευθύνες. Ο κύριος λόγος που ένας προπονητής πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη είναι να διατηρηθεί το καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας».

«έχουμε μάθει να πολεμούμε και να παίρνουμε βαθμούς από όλους. Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε αγώνες. Σίγουρα η παραμονή είναι στα πόδια μας. Την στιγμή που έχουμε μεταξύ μας παιχνίδια, εξαρτάται από τα δικά μας πόδια η παραμονή».

«Ζήσαμε κάποια πράγματα χθες. Οι πέντε αγωνιστικές να είναι καθαρές και ο καλύτερος να μείνει στην κατηγορία».

«Φοβάμαι αυτά που κυκλοφορούν στην Κύπρο. Είμαστε έξω από αυτά. Κερδίσαμε 17 βαθμούς . Τα πάντα να κριθούν στους αγωνιστικούς χώρους».

«Είμαι εκτός των κυκλωμάτων και θα παραμείνω».

«Τώρα θα αρχίσουν τα όργανα. Τώρα που ήρθε η κρίσιμη περίοδος. Όλοι μας προειδοποιούν τι θα πάθουμε. Αν είναι να πάμε για εξ αγωνιστικούς λόγους στην β’ κατηγορία, θα πάμε με το κεφάλι καθαρό. Είμαι τόσο αδύνατος που δεν μπορώ να τα βάλω με την αδικία».

«Εμείς θα πολεμήσουμε με έντιμα μέσα και καθαρά. Θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζουμε να βγούμε νικητές».

«Έχω καταγγελίες από τους ποδοσφαιριστές μου, δεν ήμουν παρών. Δεν είναι το πιο ωραίο πράγματα να πηγαίνεις με την συνοδεία φουσκωτών στα αποδυτήρια. Αυτά μου έχουν καταγγελθεί σήμερα».

«Είμαστε τόσο αδύνατοι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα