''Λίφτινγκ με στόχο την κορυφή''

Το Γραφείο Τύπου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, με Δελτίο Τύπου, αναφέρεται στην ομάδα φούτσαλ με αφορμή τη σημερινή έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Με ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο στόχο την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού Futsal ρίχνεται σήμερα στα παρκέ ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας μετά την περσινή απώλεια των 2 τίτλων αισιοδοξεί και πιστεύει ότι θα ανακτήσει τα σκήπτρα και θα επανέλθει εκεί που ανήκει.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν απόψε την ΑΜΕΚ Καψάλου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» (αντί στο Λευκόθεο λόγω επιδιόρθωσης του παρκέ) στις 21:15 και θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στον νέο μαραθώνιο.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί με νέα έκδοση σε σχέση με πέρυσι. Με νέο προπονητή τον Γιάννο Μυλωνά, δυο καινούργιους ξένους, τον Guilherme Mosna Guirelli και τον Genario Benicio Peixoto, αλλά και με αρκετούς γηγενείς που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της.

Οι γαλαζοκίτρινοι ενισχύθηκαν με τους τερματοφύλακες Χρίστο Κωνσταντίνου (ΑΕΛ) και Ανδρέα Μαλαό (Εθνικό Λατσιών), τον Παναγιώτη Σκαρπάρη (Ομόνοια), Παρασκευά Δάγγα (Εθνικό Λατσιών), Νεόφυτο Ανδρέου και Μοχάμετ Ομάρ Ελ Κεμπέ (αμφότεροι αγωνίζονταν στην Ελπίδα Αστρομερίτη).

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου έκαναν ο προπονητής της ομάδας Γιάννος Μυλωνάς και ο αρχηγός Leo Feitoza

Μυλωνάς: Είμαστε μια νέα ομάδα με έξι νέες προσθήκες, όπου δουλέψαμε αρκετά το καλοκαίρι. Ενισχυθήκαμε για τη νέα σεζόν για το λόγο ότι οι στόχοι είναι αδιαπραγμάτευτοι και δεν είναι άλλοι από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Leo: Έχει τελειώσει μια πολύ καλή προετοιμασία και ξεκινούμε από την σήμερα να πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα για να πάρουμε το Double. Πιστεύω ότι και φέτος θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας.

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας μας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Χρίστος Κωνσταντίνου

Ανδρέας Μαλαός

Αλέξανδρος Ζαντής

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ

Γιώργος Αλεξίου

Σάββας Ομήρου

Χρίστος Χριστοδούλου

Νεόφυτος Ανδρέου

ΦΤΕΡΑ

Χρίστος Ιακώβου

Παναγιώτης Σκαρπάρης

Ανδρέας Πλατής

Guilherme Mosna Guirelli

Leo Feitoza

Παρασκευάς Δάγγας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Genario Benicio Peixoto

Μοχάμετ Ομάρ Ελ Κεμπέ

Λευτέρης Περικλέους

Keywords
Τυχαία Θέματα