''Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά συνεχίζουμε''

Στους τρεις βαθμούς και στην καλή παρουσία της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή. Για τελικούς μίλησε με τη σειρά του ο τεχνικός της Δόξας, Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Σωφρόνης Αυγουστή: «Ο Σάββας ανέλαβε σε δύσκολη στιγμή αλλά έβαλε τη σφραγίδα του. Μας δυσκόλεψε στο πρώτο μέρος. Σκοράραμε από στημένο αλλά είχαμε την υπεροχή. Μπορούσαμε και για άλλο γκολ. Στο δεύτερο ξέραμε πως θα βρούμε χώρους και βάλαμε κι άλλα γκολ. Είχαμε πολύ καλή παρουσία

στο δεύτερο μέρος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που είχαν καλή παρουσία, τρέξιμο και ρυθμό στο παιχνίδι τους. Κρατούμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την αντεπίθεση μας. Είναι δύσκολο το έργο μας αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παίρνουμε τους βαθμούς. Τώρα βλέπουμε το κύπελλο και μετά θα δούμε την Άχνα. Καλή συνέχεια στη Δόξα».

Σάββας Πουρσαϊτίδης: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που από τότε που ανέλαβε ο Σωφρόνης κάνει μια αλάνθαστη πορεία και μέσα στην έδρα της. Στο πρώτο μέρος δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αλλά ήταν πολύ επικίνδυνη η ομάδα του Απόλλωνα από τα στημένα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου που ήταν καθοριστικό. Αν πηγαίναμε με ισόπαλο αποτέλεσμα στο ημίχρονο, θα βάζαμε πίεση στον Απόλλωνα. Είχαμε και μεις κάποιες καλές φάσεις και μερικές που πρέπει να δω στην τηλεόραση. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ βγήκαμε μπροστά και μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ σε αντεπιθέσεις. Έτσι μπήκε το τρίτο. Γυρίζουμε σελίδα. Έχουμε τελικούς από εδώ και πέρα, που πρέπει να μαζέψουμε πόντους. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Εμείς συνεχίζουμε από το επόμενο παιχνίδι για να μαζέψουμε πόντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα