''Αυτά πλέον τέρμα στην Νέα Σαλαμίνα'' (pic)

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας με ποστάρισμα του στο facebook κάνει αναφορά στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας και παράλληλα ένα μεγάλο παράπονο προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

''Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο για την αποφασιστικότητα και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Ήταν φανερό ότι τα έδωσαν όλα και δεν θα έφευγαν από το γήπεδο εάν δεν παίρναμε την νίκη. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον κόσμο της ομάδας μας που έδωσε το παρών

του στο γήπεδο χθες και τα έδωσε όλα για 95 λεπτά εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας. Ιδιαίτερα εύγε στους οργανωμένους μας “RED REBELS” που δεν σταμάτησαν στην κυριολεξία ούτε λεπτό το τραγούδι και ιδιαίτερα προς το τέλος του αγώνα και έγιναν ο 12ος και 13ος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Όμως και ένα μεγάλο παράπονο και μια τεράστια απογοήτευση από την προσέλευση του κόσμου μας στο γήπεδο. Ήταν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι του 1ου γύρου για την ομάδα μας και όμως ο κόσμος μας απάντησε ΑΠΩΝ. Κρίμα και πάλι κρίμα. Στην Νέα Σαλαμίνα δεν ήμαστε 500 - 600. Είμαστε πολλές χιλιάδες για αυτό και είμαστε μεγάλο Σωματείο. Δεν γίνετε φίλοι να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα γνωρίζοντας τα δεδομένα του σωματείου μας και να δηλώνετε απών και να καθόμαστε στους καναπέδες, στις καφετέριες και στο Facebook και να τους κρίνουμε όλους και να έχουμε και άποψη. Οι ποδοσφαιριστές μας σας θέλουν δίπλα τους στο γήπεδο και όχι στον καναπέ του σπιτιού σας. Αυτό είναι απάθεια, μιζέρια και ηττοπάθεια.

Αυτά πλέον τέρμα στην Νέα Σαλαμίνα. Έχουμε στόχους και έχουμε και όραμα για μια μεγάλη ομάδα. Το μόνο που μας λείπει είναι να έρθει ο κόσμος πίσω.

Εναπόκειτο πλέον στο κάθε ένα Σαλαμιναίο να απαντήσει τι πραγματικά θέλει από την ομάδα του. Την απάντηση ας την δώσει ο καθένας από μόνος του''

Keywords
Τυχαία Θέματα