Απόλλωνας: Παρουσίαση νέας ιστοσελίδας

Η διοίκηση του Απόλλωνα παρουσίασε το πρωί της Τρίτης τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος δήλωσε.

«Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα θα δείτε ότι έχει όλες τις προδιαγραφές. Μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδας μας θα βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τον κόσμο, αλλά και τωνπροϊόντωνκαι υπηρεσιών μέσω του τμήματος

Μάρκετινγκ. Επίσης θέλουμε να οδηγήσουμε τον Απόλλωνα σε μία πιο ευρωπαϊκή πλατφόρμα. Θα υπάρχει το e-shop το οποίο θα λειτουργήσει από τη νέα σεζόν και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται όλα τα αναμνηστικά μας είδη. Θα υπάρχει η υπηρεσία για το onlineticket αλλά και για τις κάρτες διαρκείας τους, αυτό είναι καθαρά για ευκολία των οπαδών μας»

Ακολούθως μίλησε ο Σίμος Συμεού.

«Συνδυάζουμε την παρουσίαση της ιστοσελίδας του Απόλλωνα για να πούμε και λίγα λόγια για την PrimeCom. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες. Θα σας κάνω μία σύντομη περιήγηση του σάιτ. Αριστερά και δεξιά θα υπάρχουν ποδοσφαιριστές, πατώντας πάνω σε κάποιον παίκτη θα μεταφέρεστε σε νέα σελίδα με τα στοιχεία του κάθε παίκτη. Δεξιά θα υπάρχουν τα socialmedia, πιο κάτω θα υπάρχει ένα κλασσικό poll στο οποίο θα ψηφίζει ο κόσμος και πιο κάτω δημιουργήσαμε κάτι καινούργιο. Το matchcenter, στο οποίο θα μπορείτε να βλέπετε το φύλλο αγώνα, τις εντεκάδες πριν από το ματς και τις αλλαγές κατά τη διάρκεια του ματς. Θα υπάρχει επίσης φωτογραφικό υλικό του αγώνα και στιγμιότυπα. Πιο κάτω ακολουθούν ειδήσεις, ενώ το blue-store είναι κάτι που θα έρθει σε δεύτερη φάση. Οι ειδήσεις μας θα είναι χωρισμένες σε κατηγορίες, επίσης το ρόστερ μας θα είναι χωρισμένες σε θέσεις, από αμυντικούς μέχρι επιθετικούς. Ο κάθε παίκτης θα έχει τη δική του σελίδα, στην οποία θα αναγράφονται τα στατιστικά και τις συμμετοχές τους. Θα υπάρχει το fanzone και το webtv εκεί που θα βρίσκονται όλα τα βίντεο του Απόλλωνα. Θα υπάρχουν online όλα τα περιοδικά της ομάδας, όπως επίσης και παλαιότερο αρχείο. Στο fanzone υπάρχει επίσης η δυνατότητα για λήψη αρχείων. Οι φίλοι του Απόλλωνα μπορούν να κάνουν downloads φωτογραφίες και wallpapers. Φυσικά υπάρχει και η σελίδα της επικοινωνίας. Το νέο version είναι η στήλη "Γίνε Μέλος", το είχαμε και πριν αλλά η διαφορά είναι ότι τώρα αν κάνεις εγγραφή, οι φίλοι του Απόλλωνα θα μπορούν να λαμβάνουν τις ειδήσεις στο κινητό τους με μήνυμα, πριν καν αυτές δημοσιευτούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα