Απόλλων: Παροξυσμός για τον μεγάλο τελικό

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα για τον μεγάλο τελικό. Χθες, λίγο πριν το μεσημέρι, ξεκίνησε η προπώληση για τους κατόχους των διαρκείας και το απόγευμα η λεμεσιανή ομάδα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για το κάτω διάζωμα της Δυτικής και πλέον εισιτήρια υπάρχουν μόνο για το Βόρειο Πέταλο.

«Η Εταιρεία

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στο κάτω διάζωμα της κεντρικής εξέδρας έχουν ήδη εξαντληθεί. Πλέον, όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό της 24ης Μαΐου, θα μπορούν να το πράξουν εξασφαλίζοντας εισιτήριο μόνο για το Βόρειο Πέταλο του ΓΣΠ!».
Αναμένεται ότι και στο Πέταλο μέχρι την Τετάρτη θα εξαντληθούν τα εισιτήρια και ο Απόλλωνας θα έχει στο πλευρό του 7.500 οπαδούς, στην προσπάθειά του να κάνει το «back to back» σε κατακτήσεις κυπέλλου έπειτα από 50 χρόνια. Η πρώτη και τελευταία φορά που οι «κυανόλευκοι» το κατάφεραν ήταν τις περιόδους 1966 και 1967. Ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν ο Απόλλωνας βρέθηκε κοντά στις σερί κατακτήσεις του κυπέλλου, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η πρώτη ήταν τη διετία 1986, 1987 (κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ έχασε από ΑΕΛ), η δεύτερη τη διετία 1992, 1993 (νίκη επί Ομόνοιας ήττα από ΑΠΟΕΛ) και η τρίτη τις σεζόν 2010, 2011 (νίκη επί ΑΠΟΕΛ, ήττα από Ομόνοια).

Μια και ο λόγος για τους οπαδούς, ο Απόλλωνας ενημέρωσε ότι η ποδοσφαιρική ομάδα θα επισκεφθεί απόψε (20:00) το οίκημα του Κεντρικού Συνδέσμου του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 1 στη Λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν μια ευκαιρία να στείλουν τα μηνύματά τους προς τους ποδοσφαιριστές και να τους ντοπάρουν ενόψει του τελικού της Τετάρτης. Να θυμίσουμε ότι και πέρσι έγινε κάτι αντίστοιχο πριν από τον νικηφόρο τελικό με την Ομόνοια.
Tα αγωνιστικά δεδομένα
Όπως είναι γνωστό, στη Γερμανία ταξίδευσε την Τρίτη ο Μάριος Στυλιανού για να περάσει από εξετάσεις μετά τις ενοχλήσεις που νιώθει στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Τα νέα για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή ήταν ευχάριστα, καθώς θα αποφύγει το χειρουργείο. Πάντως, ενόψει του τελικού με τον ΑΠΟΕΛ τα δεδομένα είναι δύσκολα. Ο διεθνής αμυντικός θα προσπαθήσει να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, όμως το πιθανότερο είναι πως θα τον δει από την εξέδρα.
Όσον αφορά τους Χάμπο Κυριάκου και Γιώργο Βασιλείου που είναι οι δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που δίνουν μάχη με τον χρόνο για να προλάβουν τον τελικό, οι ενδείξεις είναι θετικές και για τους δύο και το πιθανότερο είναι πως θα τεθούν στη διάθεση του Σωφρόνη την ερχόμενη Τετάρτη. Οι εξετάσεις του Χάμπου βγήκαν καθαρές και φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το τραυματισμό του (θλάση), ενώ για τον Βασιλείου τα πράγματα ήταν πιο ενθαρρυντικά από την αρχή. Οι επόμενες 2-3 μέρες θα είναι καθοριστικές και θα ξεκαθαρίσουν αν οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.
Μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό του Απόλλωνα παραχώρησε ο Μάριο Σέρτζιο. Ο Πορτογάλος μπακ ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον λεμεσιανό Σύλλογο κι ανέφερε: «Θα το ήθελα αλλά δεν γνωρίζω, νιώθω πολύ καλά εδώ και το πιθανότερο είναι, αν δεν μείνω στον Απόλλωνα, να επιστρέψω στην Πορτογαλία».

Keywords
Τυχαία Θέματα