Απόλλων: Με πλήρη γραμμή πυρός στη Λευκωσία

Πάση θυσία νίκη. Αυτό λένε και ξαναλένε στον Απόλλωνα για τον αγώνα της Κυριακής. Υπολογίζουν την Ομόνοια, τη σέβονται σαν ομάδα, όμως, ούτε για αστείο δεν θέλουν να σκεφτούν στο κυανόλευκο στρατόπεδο ότι δεν θα επιστρέψουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους την Κυριακή από τη Λευκωσία. Είναι περισσότερο από μονόδρομος, αφού, αν το ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει στη Λάρνακα, θα είναι μια χρυσή ευκαιρία, για να ψαλιδίσουν την απόσταση από την κορυφή κατά δύο ή κατά τρεις βαθμούς. Ο στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να κάνει

το δύο στα δύο σε Λευκωσία και Λάρνακα, έτσι ώστε να παίξει τα ρέστα της στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Με τον Κροάτη

Ευχάριστα νέα για τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού ο Άντον Μάγκλιτσα προπονήθηκε κανονικά χθες και πλέον είναι στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Κροάτης επιθετικός δεν ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και αν στις επόμενες τρεις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα της Κυριακής προπονηθεί κανονικά θα είναι στην αποστολή του παιγνιδιού στο ΓΣΠ. Αυτό σημαίνει ότι έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του (πέντε εβδομάδες για την ακρίβεια) θα είναι και πάλι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Να θυμίσουμε ότι ο Μάγκλιτσα, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο οποίο σκόραρε, βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Άμπραχαμ Γκίε, ο οποίος χθες για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την «κόμπρα» που αναμένεται να ηγηθεί της κυανόλευκης επίθεσης στον αγώνα της πρωτεύουσας. Ο Γκίε βρίσκεται σε εξαιρετική ψυχολογία μετά το νικητήριο τέρμα που σημείωσε με την ΑΕΚ, το πρώτο του μετά από πέντε μήνες και θέλει να δώσει συνέχεια στο σκοράρισμα, για να βοηθήσει την ομάδα του να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Από 'κει και πέρα, είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής οι Σεμέδο, Ρομπέρζ, Αγγελή και Μακρίδης. Ο πρώτος έχει ακόμα ένα παιγνίδι (αυτό με την Ανόρθωση) για να εκτίσει την τιμωρία του, ενώ ο Γάλλος αμυντικός θα μάθαινε ψες αν θα του επιβληθεί επιπλέον ποινή για τη λανθασμένη αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά τους δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι γνωστό ότι δεν θα αγωνιστούν σε κάποιο παιγνίδι φέτος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους, ο οποίος στη σημερινή αλλά κυρίως στην αυριανή προπόνηση θα δοκιμάσει τις σκέψεις του για το πώς θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας στη Λευκωσία.

Τηλεοπτικά

Δεν πιέζονται στον Απόλλωνα να πάρουν απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον. Οι κυανόλευκοι είναι ευχαριστημένοι από τηνσυνεργασία τους με την Primetel, γι' αυτό και της έχουν δώσει τον πρώτο λόγο στις επαφές που θα γίνουν για την τριετία 2019-22. Ήδη έχουν στα χέρια τους την πρόταση της Cyta, η οποία πάντως δεν τους ικανοποιεί ιδιαίτερα και θα τη μεταφέρουν στους ανθρώπους της Primetel, για να κάνουν και αυτοί την προσφορά τους. Αν και είναι νωρίς να λεχθεί κάτι με σιγουριά, θα είναι έκπληξη αν ο Απόλλωνας δεν συνεχίσει με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα και για τα επόμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα