Απόλλων: Η πρώτη προπόνηση σε εικόνες

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Απόλλωνας. Προσκλητήριο για την πρώτη προπόνηση της περιόδου 2015-2016 έλαβαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Nuno Lopes, Marcos Gullon, Rogerio Thuram, Abraham Guie Guie, Isli Hidi, Rosa Farley, Alex Da Silva, Μάριος Στυλιανού, Luca Stojanovic, Χρίστος Γουϊλερ, Χάρης Νικολάου, Alastair Reynolds, Παναγιώτης Παναγιώτου, Ρένος Χριστοδούλου, Χρίστος Αντωνίου, Στυλίανός Στυλιανού, Ιωάννης Πίττας, Θεοδωρος Ιωσηφίδης, Στέλιος Ταμπούρης, Στέφανος Μιχαήλ.


Aπό

την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι Μιχάλης Φανή, Μπρούνο Βάλε, Φώτης Παπουλής και Γκαστόν Σανγκόι. Οι πρώτοι τρεις θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα από την Τρίτη (16/06), ενώ ο Γκαστόν Σανγκοϊ παραμένει στην Αργεντινή μετά από άδεια που ζήτησε ο ίδιος από την διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθούν εδώ και μερικές ημέρες ο διεθνείς Γιώργος Μερκής , Γιώργος Βασιλείου και Αγγελής Αγγελή. Οι Γιώργος Κολοκούδιας και Χ.Κυριάκου θα προπονηθούν ατομικά (λόγο Εθνικής ομάδας) και από την Τρίτη (16/07) θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα