Απόλλων: Ευρωπαϊκός ξεσηκωμός

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις του Απόλλωνα εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Ζάρια. Έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια στην ανατολική, ενώ απομένουν λίγα εισιτήρια για τη δυτική.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας

ότι τα εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στην ανατολική εξέδρα (AJK GROUP- ονομασία εξέδρας) της "ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ" έχουν ήδη εξαντληθεί.

Ο αριθμός εισιτηρίων ο οποίος έχει απομείνει για την δυτική εξέδρα αντιστοιχεί σε αριθμό κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα τους για παραλαβή του δωρεάν εισιτηρίου.

Ως εκ τούτου και λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα με αντίπαλο την Ζάρια Μπάλτι, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα τα εισιτήρια από το Apollon Official Store.

Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ξεκαθαρίζει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίσουν ΕΝΑ και ΜΟΝΟ εισιτήριο για την δυτική εξέδρα το οποίο αντιστοιχεί στο εισιτήριο διαρκείας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα