ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι λέχθηκε στο σεμινάριο διαιτησίας

Σεμινάριο - συνάντηση έλαβε χώρα χθες βράδυ στο «Sun Hall» της Λάρνακας ανάμεσα στην επιτροπή διαιτησίας, τα μέλη της και τους διαιτητές.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.sigmalive/sports.com, οι οποίες δεν επιδέχονται καμίας διάψευσης, ο υπεύθυνος διαιτησίας της ΚΟΠ, Χιου Ντάλας έκανε σφοδρά παράπονα στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους.

Δεν δίστασε να φέρει πρόσφατα παραδείγματα, να κάνει συστάσεις στους διαιτητές και να κατακρίνει τις αποφάσεις τους.

Ο πρώτος που τα άκουσε τόσο έντονα ήταν ο Βασίλης Δημητρίου για το πέναλτι που έδωσε στην Ανόρθωση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Του είπε κατά λέξη «You kill Salamina». Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες δυο αγωνιστικές δεν σφύριξε ο διεθνής ρεφ.

Επίσης, σχολιάστηκαν οι δυο αγώνες του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή και σύμφωνα με τον κ. Ντάλας, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν δυο πέναλτι, ένα σε κάθε αγώνα. Στον αγώνα του ΓΣΖ πάνω στον Μοράις, όπου ο διαιτητής καλυπτόταν και με την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε τρία πέναλτι, αλλά σύμφωνα με τον ειδικό διαιτησίας ένα έπρεπε να δοθεί, στον Ντε Καμάργκο, ενώ εκείνο που ζήτησε ο Ερμής δεν ήταν.

Ο κ. Ντάλας έκανε παρατήρηση και για το πρόσφατο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και τα έχωσε σε βοηθό και διαιτητή για την αγκωνιά του Αιρόσα μπροστά στα μάτια του πρώτου, στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης που θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι και με κόκκινη κάρτα (τους είπε μίνιμουμ κίτρινη)
Καταλήγοντας ο υπεύθυνος διαιτησίας παρατήρησε, επισήμανε και τόνισε την ασυνεννοησία των διαιτητών με τους βοηθούς τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα