ΑΠΟΕΛ: Πέρασε δύσκολα, όμως έμεινε όρθιος

Η άμυνα ήταν για κλαματα , δέχθηκε τρία τέρματα και θα μπορούσε να ήταν και περισσότερα. Σίγουρα σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κακή μέρα που βρέθηκε ο Διονήυσης Χιώτης , που δεν πρέπει όμως να είναι σημείο αναφοράς , διότι την ευθύνη δεν την έχει μόνο ο τερματοφύλακας.

Αλλα η συνολογική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας διότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες του Ελλαδίτη τερματοφύλακα που ήταν απο τους πρωταγωνιστές των μεγάλων επιτυχίων του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο

και ευρώπη τα τελευταία χρόνια . Σίγουρα αυτή η τραγική εικόνα δεν πρέπει να επαναληφθεί στην κρίσιμη συνέχεια του μαραθωνίου. Μεσοεπιθετικά ο ΑΠΟΕΛ τα πήγε εξαιρετικά. Πέτυχε τρία τέρματα, είχε τρία δοκάρια και άλλες χαμένες ευκαιρίες, με χαρακτηριστική αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ που θα μπορούσε να γίνει ήρωας στις καθυστερήσεις σε μια φάση που δεν νομίζουμε ότι θα χάσει ξανά. Σε αυτή την προσπάθεια μεγάλος ηγέτης ήταν ο αρχηγός ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης , ο οποίος έκανε φοβερή δουλειά, μοίρασε μπαλιές , πέτυχε ένα τέρμα , είχε δυο δοκάριά και γενικά ήταν ο κινητήριος μοχλός του ΑΠΟΕΛ

Στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε όρθιος. Διότι ήταν κοντά για να δεχθεί την ήττα και όμως την υστάτη του χαμογέλασε η τύχη. Τα άλλα αποτελέσματα ήρθαν βολικά και ουσιαστικά περασε απο μια καυτή έδρα και δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία.

Σίγουρα ο Φίνκ θα έχει πολλά να πεί στους ποδοσφαιριστές του και θετικά και αρνητικά. Ο στόχος είναι με την Ομόνοια , ο ΑΠΟΕΛ να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και να συνεχίσει τον καλπασμό του στην Κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα