ΑΠΟΕΛ: Δεν ήταν στην μέρα του, αλλά είχε τις λύσεις

Κακή μέρα για τον ΑΠΟΕΛ σήμερα στο Μακάρειο στάδιο, εντούτοις όμως χωρίς ν' ανεβάσει στροφές και να απειληθεί ιδιαίτερα, νίκησε και τη Δόξα. Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε πρώτος στην κορυφή, χωρίς να έχει ιδιαίτερο άγχος για το αν θα χάσει τη θέση, αφού αυτό δεν πρόκειται μαθηματικά να γίνει τουλάχιστον σε αυτή την αγωνιστική.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έθελξε με την απόδοση

του, τις επόμενες ημέρες όλοι θα το έχουν ξεχάσει όμως αυτό, αφού πήρε την ουσία των 3 βαθμών και της παραμονής στην κορυφή. Μέχρι ο Ντε Καμάργκο να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ο Τόμας Κρίστιανσεν αγωνιούσε και έδειχνε προβληματισμένος, με τους παίκτες του να μην μπορούν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Δόξας. Όταν ήρθε όμως το πρώτο γκολ, όλα ήταν πιο εύκολα, αφού και η αντίπαλος έδειχνε ναι μεν ότι ήθελε ν' αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε με τον Βάτερμαν να έχει ιδιαίτερα εύκολο βράδυ.

Εύκολο βράδυ είχε και ο Νικόλας Ιωάννου που για πρώτη φορά κλήθηκε ν' αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, πηγαίνοντας σχετικά καλά, αν και προαναφέραμε ότι η Δόξα δεν απειλούσε και ιδιαίτερα, είναι ποδοσφαιριστής όμως που μπορεί παιχνίδι με παιχνίδι να εξελίσσεται, δείχνοντας στον Κρίστιανσεν τα θετικά στοιχεία που θέλει συνεχώς να βλέπει.

Ο Πιέρος Σωτηρίου, συνεχίζει απ' εκεί που έμεινε μετά το πρόσφατο χατ-τρικ του με τον Άρη και δικαίως είναι ο παίκτης MVP του ΑΠΟΕΛ για τη φετινή χρονιά. Γι' αυτό εξάλλου και η στενή παρακολούθηση που είχε από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Ντε Καμάργκο μετά από δύο αγωνιστικές βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Δανό τεχνικό να τον έχει στα υπόψην του, αφού αισίως και αυτός έχει φτάσει στα πέντε γκολ. Είναι σημαντικό να παραμείνει σε αυτήν την αγωνιστική ετοιμότητα, τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά και όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα