ΑΠΟΕΛ: Χωρίς ανάσα…

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε χθες βράδυ στην Κύπρο και σήμερα το απόγευμα (19:00) έχει οριστεί το νέο ραντεβού στον Αρχάγγελο. Εκεί όπου θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση.

Οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν αποθεραπεία χθες στη Μαδρίτη και σήμερα ο Γιώργος Δώνης θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του ώστε η ομάδα του να «κολλήσει» δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Είναι φανερό ότι χρόνος για ανάσες

δεν υπάρχει και είναι κάτι που θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, οπόταν και θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που αναγκάζει τον Ελλαδίτη τεχνικό να αρχίσει το rotation από πολύ νωρίς, ώστε να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του φρέσκους, ενόψει βεβαίως και της δύσκολης συνέχειας.

Δεν πρέπει να διαφεύγει κανενός το γεγονός οι Εφραίμ, Μπερτόλιο και Μιλάνοφ το επόμενο διάστημα θα είναι διαθέσιμοι ανεβάζοντας κι’ άλλο την ποιότητα της ομάδας, αλλά και τις επιλογές. Ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση στις επιλογές θα βρίσκονται οι Ορ και Σόουζα και εναπόκειται στον κ. Δώνη κατά πόσο θα τους δώσει φανέλα βασικού με τον Αυστραλό πάντως, να διατηρεί αρκετές πιθανότητας να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα