Αποχωρεί από την Αλαβές ο Πελεγκρίνο

Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος εμφανίζεται υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο "Mendizorroza" ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Αλαβές.



Έφθασε με την Αλαβές στον τελικό του Copa del Rey, αλλά αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Χώρας των Βάσκων μετά από μία εξαιρετική σεζόν. Ο Αργεντινός προπονητής,

Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (29/5) ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Αλαβές.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ, ως προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι η Αλαβές θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για τη βοήθειά τους και ειδικά τους παίκτες", υποστήριξε ο "Φλάκο" σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο "Mendizorroza".

Ωστόσο, δεν ανακοίνωσε τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο κύριος υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως ισπανικά δημοσιεύματα το βράδυ της Κυριακής υποστήριζαν ότι θα επιστρέψει στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους. Σύμφωνα με την "ABC" θα επιστρέψει στην πατρίδα του και δεν θα προπονήσει κάποια ομάδα προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα