Αντωνίου: "Θα συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανη την ΑΕΛ"

Η ΑΕΛ γιορτάζει σήμερα 87 χρόνια και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ξεχωριστή μέρα των «κίτρινων» της Λεμεσού.

Οι σχετικές δηλώσεις του:

Για τα γενέθλια της ΑΕΛ είπε: «Άλλα 1000 χρόνια να ζήσει η ιστορική μας ομάδα. Μέρα χαράς και συγκίνησης, ο οποίος προσφέρει στον αθλητισμό και στα κοινωνικά δρώμενα. Είμαστε πρωτοπόροι στον αθλητισμό. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή».

Για την αφοσίωση

του κόσμου τόνισε: «Ένα τεράστιο κομμάτι του κόσμου είναι αφοσιωμένο στον σύλλογο. Μας ικανοποιεί, κάποιοι μας λένε είμαστε υπερβολικοί για τις ενέργειες μας, όμως εμάς στην ΑΕΛ μας αρέσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γι’ αυτή την ιδέα που λέγεται ΑΕΛ».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος της ΑΕΛ είναι πάντα παρών τόνισε: «Η ΑΕΛ δεν θα μείνει μόνη της ποτέ. Αυτή η αναγνώριση υπάρχει και από τους αντιπάλους μας, και αυτό είναι η καλύτερη επιβράβευση για την ομάδα μας».

Τι εύχονται στην ΑΕΛ για τα επόμενα χρόνια είπε: «Είναι δεδομένο ότι θέλουμε η ΑΕΛ να πανηγυρίσει τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα κοινωνικά δρώμενα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο».

Για το μικρό πάρτι που ετοίμασαν για τα γενέθλια της ομάδας δήλωσε: «Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, το χάρηκαν όλοι, το συνηθίζουμε, απουσίαζαν αρκετοί παίκτες που είναι διεθνείς, όμως το χάρηκαν οι υπόλοιποι».

Για τον τραυματισμό του Τζούνιορ: «Προς το τέλος της βδομάδας θα μάθουμε τα νεότερα για τον Ντόσα Τζούνιορ και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα