Ανόρθωση: Υπομονή κι έπονται οι ανακοινώσεις

Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή εντατικοποιεί τις προσπάθειές της σχετικά με τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης.

Κατά τη διάρκεια μιας μετεγγραφικής περιόδου όσο και να επιθυμεί η διοίκηση μιας ομάδας να λειτουργεί με χρονοδιάγραμμα, τις περισσότερες φορές αυτό δεν γίνεται κατορθωτό. Αυτό για αρκετούς και διάφορους λόγους, είτε λόγω καθυστέρησης απαντήσεων από πλευράς ποδοσφαιριστές, είτε λόγω απρόοπτου στις διαπραγματεύσεις είτε λόγω δυσκολίας στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Όταν μάλιστα μια μετεγγραφική περίοδος έχει ως πρώτο μέλημα τον χαμηλό προϋπολογισμό, τότε ενδεχομένως τα πράγματα να

γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Στην Ανόρθωση παρουσιάζεται μια καθυστέρηση αναφορικά με πολλά θέματα του προγραμματισμού αλλά αυτό δεν ανησυχεί κανέναν στην «Κυρία». Η μη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς δεν δημιουργεί πίεση, με τη διοίκηση να στοχεύει σε πολύ προσεκτικές κινήσεις, ειδικά για όσους θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ναι μεν μπορεί να μη δημιουργεί πίεση αλλά αυτό δεν σημαίνει, δε, ότι ο Ανδρέας Παντελή σε συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι είναι με σταυρωμένα τα χέρια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλα τα ανοικτά κεφάλαια καθημερινά τα συζητούν οι δυο ισχυροί άνδρες της «Κυρίας» στην προσπάθειά τους να καταλήξουν στο καλύτερο δυνατό πλάνο ενίσχυσης από τη μια και, από την άλλη, να κλείσουν θετικά τα ανοικτά κεφάλαια. Ποία είναι αυτά; Στο θέμα Γκάμπριελ, οι δυο πλευρές είχαν ακόμα μια συνάντηση. Η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε την τελική της οικονομική πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει είναι η απάντησή του, είτε θετική είτε αρνητική. Πάντως τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα φέρουν τον Απόλλωνα να εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Στο θέμα του Ζοάο Βίκτορ δεν έχει σημειωθεί καμία εξέλιξη.

Οι δυο πλευρές έχουν συζητήσει αρκετές φορές τη συνέχιση της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οριστική διευθέτηση του θέματος. Με τον Μίτροβιτς υπάρχει οικονομική διαφορά και παραμένει άγνωστο αν αυτή μπορεί να γεφυρωθεί και ο παίκτης να συνεχίσει και στη νέα χρονιά. Ανοικτό παραμένει και το θέμα των αποχωρήσεων. Ο Ρόνι Λέβι έχει ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές και ειδικά γι' αυτούς που δεν θέλει. Όμως η διοίκηση δεν έχει βρει ακόμα τη χρυσή τομή ώστε να τερματίσει κάποιες συνεργασίες. Η κυριότερη υπόθεση σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών είναι του Κολούνγκα. Δεν δέχεται την πρόταση της διοίκησης για λύση της συνεργασίας, αξιώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα.

Στο θέμα των ποδοσφαιριστών εκείνων που επιθυμεί να φέρει ο Ρόνι Λέβι στο «Αντ. Παπαδόπουλος» επίσης δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη ή τουλάχιστον δεν έχει βγει επίσημα κάτι προς τα έξω. Οι δυο Βούλγαροι Μανόλεφ και Μποντούροφ εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Ισραηλινού προπονητή, ωστόσο μεταξύ τους υπάρχει οικονομική διαφορά. Οι επαφές συνεχίζονται μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά παραμένει άγνωστο πώς θα εξελιχθούν οι περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα