Ανόρθωση: Στο ακουστικό για απαντήσεις η «Κυρία»

Ούτε και χθες πρόεκυψε συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές.

Ούτε και χθες υπήρξε ανακοίνωση απόκτησης ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστών από την Ανόρθωση η οποία είναι η μοναδική ομάδα ώς τώρα που δεν έχει αποκτήσει ούτε έναν ποδοσφαιριστή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αγωνία, η αναμονή αλλά και ο προβληματισμός στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης ν' αυξάνεται κάθε μέρα που περνά.

Σαφώς από πλευράς διοίκησης γίνονται συνεχείς και μεγάλες προσπάθειες για απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν καρποφορήσει. Είναι αντιληπτό ότι η μη ανακοίνωση

απόκτησης ποδοσφαιριστών οφείλεται στο γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν δώσει τις τελικές απαντήσεις ή ακόμα υπάρχει διαπραγμάτευση με τις ομάδες τους. Προτάσεις έχουν γίνει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων, όπως δημοσίευσε ιστοσελίδα φίλων της Ανόρθωσης, είναι Πορτογάλος που αγωνίζεται στο αριστερό φτερό της μεσαίας γραμμής. Προτάσεις έχει καταθέσει ο Σταν Φαλξ σε δύο αμυντικούς που αγωνίζονται δεξιά. Προτάσεις η «Κυρία» έχει καταθέσει σε ποδοσφαιριστές σχεδόν για όλες τις θέσεις. Απαντήσεις όμως δεν πήραν. Το πότε θα δοθούν άγνωστο. Όλοι ευελπιστούν ότι την ημέρα που η ομάδα θ' αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο.

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά
Οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν χθες και όλοι ετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη προπόνηση της χρονιάς τη Δευτέρα. Ο κόσμος αναμένει να βρίσκεται νέο απόκτημα στην προπόνηση, με τη διοίκηση να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες. Από τις εξετάσεις πέρασε και ο Ίσμαελ Γκονσάλβες με το θέμα του ωστόσο να παραμένει ανοικτό. Ο ποδοσφαιριστής έστειλε για ακόμη μια φορά το μήνυμα στη διοίκηση ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία, χωρίς ωστόσο να έχει φέρει πρόταση για να πωληθεί. Από την πλευρά της η διοίκηση βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να είναι καλυμμένη σε περίπτωση αποχώρησης του Γκονσάλβες.

Σε ό,τι αφορά τον Καμίνσκι, η διοίκηση της Ανόρθωσης συνεχίζει να ελπίζει σε συνέχιση της συνεργασίας κάτι που στηρίζεται στην επιθυμία του Βέλγου τερματοφύλακα, παρά την απόφαση της Άντερλεχτ να τον πουλήσει. Το ποσό πώλησής του είναι πολύ μεγάλο από τη μια αλλά από την άλλη αν δεν βρεθεί ομάδα για να τον αγοράσει δεν επιθυμεί να διατηρήσει το συμβόλαιό του που φτάνει τις €500.000. Η διοίκηση μπορεί να ελπίζει, ωστόσο δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση του αντί-Καμίνσκι.

Οι ανοικτές υποθέσεις συνεχίζουν να υπάρχουν στην ομάδα. Μια από αυτές είναι του Γκονζάλο Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνου όμως διατηρεί ένα πολύ σεβαστό συμβόλαιο. Ο ίδιος δεν επιθυμεί την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια της διοίκησης. Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Μάθιου Βαλβέρδε. Ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν σπάει το συμβόλαιό του, με τη διοίκηση να προσπαθεί να του βρει ομάδα ώστε να μοιραστεί το κόστος.

Keywords
Τυχαία Θέματα