Ανόρθωση: Ενωμένοι και όχι εσωτερικές κόντρες

Η Ανόρθωση από χθες το βράδυ προχωρά στην μετά- Πουλλαΐδη εποχή -τουλάχιστον διοικητικά- γιατί το πακέτο των μετόχων εξακολουθεί να του ανήκει, όμως θα το διαχειρίζεται το σωματείο.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης, στην παρουσία του ως πρόεδρος, βοήθησε στον μέγιστο βαθμό οικονομικά το σωματείο σε μια εποχή που βίωνε απίστευτους κινδύνους. Αγωνιστικά, έχει μερίδιο ευθύνης για τις συνεχείς αποτυχημένες χρονιές. Διοικητικά, όσο και αν είχε την πρόθεση, δεν μπορούσε να βοηθήσει. Η συνεχής απουσία του στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους τον εμπόδισαν να προσφέρει όσα αυτός επιθυμούσε.

Η

παραίτηση του από την προεδρία της Ανόρθωσης έχει και τα θετικά της.

1. Δεχόταν έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας, κάτι που δεν δημιουργούσε το καλύτερο κλίμα.

2. Η Ανόρθωση θα διοικείται πλέον από ανθρώπους που θα βρίσκονται κάθε μέρα στο πλευρό της.

3. Η Ανόρθωση στηριζόταν οικονομικά στον ίδιο, ενώ αυτός δεν μπορούσε να βοηθήσει.

4. Ανοίγει την πόρτα στο άμεσο μέλλον για όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα.

Η επόμενη ημέρα

Το μόνο που δεν χρειάζεται η Ανόρθωση αυτή την εποχή είναι να ξεσπάσουν εσωτερικές κόντρες στα διοικητικά. Θα πρέπει όλοι μαζί, ενωμένοι, να προχωρήσουν μπροστά, σώζοντας τη φετινή ως τώρα απογοητευτική χρονιά.

Πρώην πρόεδροι, μέλη πρώην Δ.Σ., τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου και της εταιρείας θα πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι με μοναδικό στόχο το καλό της Ανόρθωσης. Πρέπει να αφήσει ο καθένας τους τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις έχει, να έχουν ως πρώτιστο μέλημα το σωματείο και με ανοικτά χαρτιά για το οικονομικό -και όχι μόνο- να βοηθήσουν όλοι, όσο μπορεί ο καθένας. Τη δεδομένη στιγμή, κανείς δεν περισσεύει, αλλά επίσης δεν κάνουν καλό δημόσιες τοποθετήσεις νυν και πρώην παραγόντων που μένουν απλώς τοποθετήσεις και όταν φτάσει η ώρα για πράξεις δεν γίνεται τίποτα.

Όλοι οι νυν και πρώην παράγοντες, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, πρέπει να ενωθούν. Μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς, θα ορισθεί Εκλογική Συνέλευση και όσοι ενδιαφέρονται να αναλάβουν την Ανόρθωση. Αν ξεσπάσει τώρα διοικητική διαμάχη στην ομάδα, σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα