Ανόρθωση: Εν αναμονή των ανακοινώσεων

Προφανώς, για να οριοθετείται η 1η Ιουλίου, ως η ημερομηνία για ανακοινώσεις μετεγγραφών, από την Ανόρθωση, κάποιοι παίχτες θα είναι κλειστοί και δεν μπορούν να ανακοινωθούν, απλώς και μόνο, διότι, ενδεχομένως, θα έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Βεβαίως, σε μια μεταγγραφική περίοδο, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι θα προκύψουν ανακοινώσεις την ερχόμενη Τετάρτη. .Άλλωστε, οι Φάλξ και Πάους είχαν αρχίσει δουλειά πριν έρθουν καν στην Κύπρο

ενώ από την άλλη ο χρόνος τρέχει και ο στόχος που έχει τεθεί, είναι το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο σε ικανοποιητικό βαθμό, μέχρι τις 13 Ιουλίου, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία τις Πλάτρες.

Η Ανόρθωση θέλει ενίσχυση όλες τις γραμμές και ο αριθμός ( 6-7 ), που έθεσε ο Φάλξ, ίσως να είναι και λίγος. Θυμίζουμε, ότι αποχωρούν από το ρόστερ οι Σεράν, Άντιτς, Εντέ, Ιακοβένκο, Μάκος ενώ δεν υπολογίζονται οι Γκαρσία και Βαλβέρδε. Παράλληλα, είναι ανοιχτά ακόμη τα θέματα Καμίνσκι, Γκονσάλβες και Τζέισον Δημητρίου. Θα είναι βαρύνουσας σημασίας για τον προγραμματισμό της «Κυρίας» να διατηρηθούν στο ρόστερ οι τρείς αυτοί παίχτες.

Συνεπώς, είναι πολύ λογικό οι προσθήκες να ξεπεράσουν τον αριθμό 7 και υπό προϋποθέσεις να φτάσουν τον αριθμό 9. Η Ανόρθωση, συγκριτικά με πέρσι, θα χρειαστεί να έχει ένα πιο μεγάλο ρόστερ. Από την στιγμή που ανεβαίνει ο πήχης των προσδοκιών, τότε ανεβαίνουν και όλα τα άλλα. Το μεγάλο στοίχημα των Φάλξ και Πάους, είναι να χτίσουν πάνω στην περσινή χρονιά και να ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα. Διέγνωσαν, σωστά το πρόβλημα, που είχε να κάνει την απουσία του εύκολου γκολ και έχουν επικεντρωθεί στην εξεύρεση, ποιοτικών μεσοεπιθετικών και περιφερειακών επιθετικών –πέρα του σέντερ φορ- που θα μπορούν να προσφέρουν στην υπόθεση σκοράρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα