Άνετη η Pokka ΑΕ Καραβά στη Δερύνεεια

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ Σετ: 25-23, 19-25

H Pokka ΑΕ Καραβά ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της ουράς αφού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής – (το παιχνίδι ολοκλήρωσε την ρέγκιουλαρ σίζον) κέρδισε στη Δερύνεια την τυπικά γηπεδούχο Ε.Ν.Παραλιμνίου με 1-3 σετ. Με τη νίκη αυτή η προσφυγική ομάδα ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 7η θέση με 12 βαθμούς, ενώ η Ε.Ν.Παραλιμνίου δεν συγκέντρωσε πόντο και έμεινε 8η. Ταυτοχρόνως, οι

«κιτρινόμαυροι» πέτυχαν δεύτερη νίκη επί των «βυσσινί».

Στη διαδικασία των πλέι – άουτ που αρχίζουν στις 03 Μαρτίου η Pokka AE Kαραβά θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας (2-0 στις νίκες οι Δερυνειώτες) και η Ένωση επίσης με μειονέκτημα έδρας την Ανόρθωση (Η «Μεγάλη Κυρία» προηγείται με 2-0).

Φοβερό ξεκίνημα για την Ε.Ν.Παραλιμνίου που μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και αιφνιδίασε την προσφυγική ομάδα. Οι «βυσσινί» κέρδισαν με 25-23 παίρνοντας το προβάδισμα.

Η Pokka ΑΕ Καραβά ανασυντάχθηκε και ήταν καλύτερη στο δεύτερο σετ κερδίζοντας με 19-25 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Στα επόμενα δυο σετ η ομάδα του Καραβά ήταν καλύτερη και κέρδισε μάλλον άνετα με 15-25 και 16-25 κερδίζοντας συνάμα με 1-3 τον αγώνα.

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Z. ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Λόντσαρ, Λούκοβιτς, Ερωτοκρίτου, Σόκκουρος, Στογιάκοφ, Σπαρτιάτης – Λίμπερο: Σάρδαλος. – Αλλαγές: Μιχαήλ.
Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Χατζηφιλίπππου, Γενούγκτινεν, Αντωνιάδης, Χαριδήμου, Ράμα, Σάντζεθ – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού. – Αλλαγές: Κοσιάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα