"Τα οφέλη είναι κοινά και για τις δύο πλευρές" (video)

Υπογράφεται αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στις 11.00, στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, το Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας ΚύπρουΕλλάδας για τα έτη 2017 - 2018.

To Πρωτόκολλο Αθλητικής Συνεργασίας μεταξύ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Ελλάδας, θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ
κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γεώργιο Βασιλειάδη. Με αφορμή αυτό, οι κ. Γεωργιάδης και Βασιλειάδης ήταν καλεσμένοι στο αθλητικό δελτίο της εκπομπής "Μεσημέρι και Κάτι" του Σίγμα.

Κλεάνθης Γεωργιάδης:

προϋπολογισμός συρρικνώνεται. Ήδη ο μειωμένος προϋπολογισμός δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Δεν προβαίνουμε σε έργα υποδομής και περιοριζόμαστε στην ενίσχυση σωματείων και αθλητών. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια και γίνεται μία τεράστια μελέτη. Κάναμε σύσκεψη με καλεσμένους από το εξωτερικό για να πάρουμε τις δικές τους εμπειρίες".

Γεώργιος Βασιλειάδης:

"Συνεχίζουμε την καλή μας συνεργασία που έχουμε με την Κύπρο. Τα οφέλη είναι κοινά και για τις δύο πλευρές. Προπονούμε τους αθλητές μας σε άριστες εγκαταστάσεις. Η μίξη, ακόμη και στα προπονητικά, βοηθάει στο να προχωράμε μπροστά. Έχουμε καλή συνεργασία, έχουμε συναντίληψη στα μεγάλα ζητήματα, που είναι κοινά για τις δύο χώρες. Το θέμα της χρηστής διοίκησης -για παράδειγμα- και πιθανό να πάρουμε κοινές πρωτοβουλίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα