"Στο ίδιο έργο θεατές"

Παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΛ εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του Εθνικού Άχνας.

Αναλυτικά:

"Για άλλη μια αγωνιστική η ομάδα μας, παρά την αξιοπρεπή παρουσία, δεν κατάφερε να πάρει το βαθμολογικό κέρδος που της άξιζε. Η ομάδα μας είχε απέναντί της ένα δυνατό αντίπαλο ο οποίος πάλευε μέχρι το 72’ να βρει τρόπο να σκοράρει. Μία μεγάλη ομάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τα Δασάκι.

Οι ποδοσφαιριστές μας για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις στην

προσπάθεια τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλες βλέψεις. Μέχρι το 72’ οι ποδοσφαιριστές μας κατάφεραν να εμποδίσουν την ΑΕΛ από το να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού όπως πολλοί θα περίμεναν. Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, η σωστή τακτική και οργάνωση της ομάδας μας τους απέτρεψε από το να παραβιάσουν την εστία μας.

Αν και η ομάδα μας στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο, στο 72’ η ΑΕΛ κατάφερε να σκοράρει. Ο δεύτερος βοηθός λανθασμένα δεν καταλόγισε φάουλ υπέρ του ποδοσφαιριστή μας στην προβολή του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, αλλά ούτε υπόδειξε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ σε θέση οφσάιντ, δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας, για άλλο ένα παιχνίδι, έχει παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται και αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να μελετηθεί. Δεν είναι μόνο η φάση του γκολ που μας προβληματίζει - ένα γκολ που όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή – είναι η γενική αντιμετώπιση απέναντι στους ποδοσφαιριστές που δίνουν την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να βλέπει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια με ή χωρίς την αναγνώριση και την αντιμετώπιση που της αξίζει. Σε καμία περίπτωση οι ποδοσφαιριστές μας δεν ζητούν ευνοϊκή ή ειδική μεταχείριση. Το μόνο που ζητούν είναι ο σεβασμός που τους αρμόζει, από τους ανθρώπους εντός και εκτός γηπέδου.

Μετά την διακοπή, η ομάδα μας θα μεταβεί στο Αμμόχωστος όπου θα αντιμετωπίσει την Νέα Σαλαμίνα, έναν διαχρονικά δυνατό αντίπαλο".

Υ.Γ. Κάποιοι καλό θα ήταν να αντιληφθούν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μέσο αυτοπροβολής ούτε πλατφόρμα για ανάδειξη της εφράδιας του λόγου τους. Υποδείξεις δεν δεχόμαστε από κανένα που δεν βρίσκετε κοντά στην οικογένεια του Εθνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα