"Στην άκρη το Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα σκεφτόμαστε Ανόρθωση"

"Πρέπει να βάλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στην άκρη για να σκεφτούμε την Ανόρθωση", ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναλυτικά οι δήλωσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Οι πιθανότητες μας ήταν ελάχιστες αλλά θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ έδειξε κάποια σημαντικά στοιχεία. Είχαμε ποιοτικές στιγμές απέναντι σ' ένα μεγάλο αντίπαλο. Είναι μία εμφάνιση

που μας φέρνει ικανοποίηση ότι η ομάδα μπορεί να εξελίσσεται. Πρέπει να βάλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ στην άκρη για να σκεφτούμε την Ανόρθωση. Στόχος και σκοπός μας απέναντι στους δικούς μας οπαδούς να είμαστε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από αυτόν τον όμιλο. Είναι δυστυχώς γιατί υπάρχει μία ταλαιπωρία ατόμων για τις μετακινήσεις. Από απόψεις εισιτηρίων εξαντλούνται και τα εισιτήρια της αντίπαλης ομάδας. Θα ολοκληρωθεί η φάση 1 το Σάββατο και μετά αρχίζει η δεύτερη και τρίτη φάση βεβαίως με τα όσα ισχύουν. Θα βγουν ειδικές λίστες πιο μετά. Αυτή είναι η δικαιότερη κατανομή εισιτηρίων. Η loyalty ανταποδίδει εισιτήρια εκεί όπου η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προσφοράς. Φτάνουμε στο σημείο το ΓΣΠ να είναι μικρό. Αγγίζουμε τις 8 χιλιάδες διαρκείας που εξασφαλίζουν θέση για τα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα έχουμε 10-12 χιλιάδες για τους υπόλοιπους.

Θέλουμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση, ερχόμαστε από ένα απαιτητικό 90λεπτο με τη Ρεάλ. Αρχίζουμε σήμερα την προετοιμασία μας για την Ανόρθωση. Επιπλέον επιλογές από Ορ και Σόουζα.

Δεν είχαμε κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα με τη Ρεάλ. Θα ξεκαθαρίσει βέβαια σήμερα. Ο Δώνης θα αποφασίσει ποιοι θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση. Θέλουμε τους 3 βαθμούς και να κοιτάξουμε την εικόνα κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δυστυχώς είναι κεκλεισμένων των θυρών".

Keywords
Τυχαία Θέματα