"Σχεδίασε τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΑΠΟΕΛ"

Το σωματείο ΑΠΟΕΛ δίνει την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να σχεδιάσουν τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Σωματείου εν όψει των γιορτών και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της αγαπημένης τους ομάδας. Συγκεκριμένα, από σήμερα μέχρι και τα μεσάνυκτα της 30ης Νοεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το σχέδιό τους, μαζί με τα στοιχεία του δημιουργού (όνομα, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο [email protected] ή στο P.O. Box P.O. 21133, 1502, Λευκωσία (τηλ 22210333).

Την

1η Δεκεμβρίου όλες οι κάρτες που έχουν σχεδιαστεί θα ανέβουν στη σελίδα του ΑΠΟΕΛ στο Facebook. Οι πέντε που θα μαζέψουν τα πιο πολλά likes μέχρι τα μεσάνυκτα της 7ης Δεκεμβρίου θα αναδειχθούν νικήτριες, με τους δημιουργούς να κερδίζουν συλλεκτικά δώρα.

Την τελική επιλογή της Χριστουγεννιάτικης κάρτας του ΑΠΟΕΛ θα κάνουν οι αθλητές των ομάδων μπάσκετ, φούτσαλ και βόλεϊ του Σωματείου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στο Facebook.

H Χριστουγεννιάτικη κάρτα θα σταλεί από τον ΑΠΟΕΛ σε μέλη, χορηγούς και συνεργάτες, ενώ θα πωλείται και από το Orange Shop.

H Χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αναδεικνύει την ιστορία 90 χρόνων του Σωματείου, το μέγεθος των επιτυχιών του αλλά και τη δράση του σε όλα τα σπορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα