"Ο Πογκμπά θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες"

Ο Πολ Πογκμπά θα χρειαστεί ίσως να μείνει «λίγες εβδομάδες» εκτός δράσης, μετά τον τραυματισμό του στη χθεσινή νίκη (3-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Βασιλείας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Γάλλος μέσος αντικαταστάθηκε μετά από 18 λεπτά αγώνα εναντίον της ελβετικής ομάδας στο Old Trafford και σίγουρα θα χάσει την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Premier League,

με την Έβερτον.

«Δεν ξέρω, απλώς γνωρίζω από την εμπειρία ότι είναι ένας μυικός τραυματισμός. Κατά την εμπειρία μου, ο μυικός τραυματισμός σε εμποδίζει να παίξεις για μερικές εβδομάδες, νομίζω. Δεν έχω μιλήσει ακόμα στο ιατρικό τμήμα», δήλωσε ο Μουρίνιο στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

Ο Μουρίνιο αντικατέστησε τον Πογκμπά με τον μέσο Μαρουάνε Φελαϊνί, που άνοιξε τις αποστάσεις στο σκορ και φυσικά ο Βέλγος είναι υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Γάλλου και εναντίον της Έβερτον.

«Οι ομάδες είναι γι' αυτό, οι ομάδες είναι για τραυματισμούς, οι ομάδες είναι για τις τιμωρίες», δήλωσε ο Μουρίνιο. «Δεν κλαίμε με τους τραυματισμούς, οπότε, αν δεν υπάρχει ο Πωλ για την Κυριακή, έχουμε Ερέρα, έχουμε Κάρικ, έχουμε Φελαϊνί και έχουμε Μάτιτς», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα