"Να κουραστεί ο Ζέκα; Είναι σαν Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος!"

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν, είπε επιτέλους δημοσίως αυτό που όλοι έχουμε σκεφτεί παρακολουθώντας τον Ζέκα για έξι χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: "Είναι σαν Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος!".

Ο Ζέκα κάνει σήμερα το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με την Κοπεγχάγη, εναντίον της Λοκομοτίβ Μόσχας, και πλέον αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα της πρωταθλήτριας Δανίας. Τόσο όσο "επιτάσσει" η μεταγραφή του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη

του πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος πέτυχε και γκολ με το "καλημέρα" στο 4-3 επί της Μίντιλαντ, ανέβασε από το... πρώτο σφύριγμα τις μετοχές του και απολύτως λογικά ήταν ο παίκτης που μίλησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ως εκπρόσωπος της Κοπεγχάγης, πριν από το σημερινό πρώτο ματς της στους ομίλους του Europa League.

Δεν είπε κάτι... φοβερό. Επανέλαβε ότι όλοι οι συμπαίκτες του τον έχουν βοηθήσει καθημερινά στις προπονήσεις και στην εξωγηπεδική ζωή του για την προσαρμογή, τόνισε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση του νταμπλ και η πρόκριση στους "32" του Europa League και δεν δίστασε να τονίσει: "Το μόνο αρνητικό είναι ο καιρός, ελπίζω να μην βρέχει πάντα τόσο πολύ όσο τις τελευταίες μέρες".

Πιο ενδιαφέροντα ήταν τα λόγια του προπονητή του, Στάλε Σολμπάκεν, τον οποίο... τόλμησαν να ρωτήσουν αν ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλήμα κόπωσης ο Ζέκα επειδή θα παίξει σε δύο ματς εντός τριών ημερών (Ευρώπη - πρωτάθλημα). Η απάντησή του, αφοπλιστική: “Εμένα μου φαίνεται ότι μπορεί να τρέξει μαραθώνιο σαν Αιθίοπας, συνεπώς δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σαν τον Ζέκα έχει δυσκολίες να παίξει δύο ματς σε τόσο μικρή περίοδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα