"Λέοντες, σήμερα πηγαίνουμε κανονικά γήπεδο"

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, γνωστοποιούν ότι θα πάνε κανονικά σήμερα στο ΓΣΠ, από την στιγμή που δεν υπάρχει ταυτοποίηση.

Αναλυτικά:

"Το γελοίο και παράνομο μέτρο της ταυτοποίησης, που προσπάθησε να εφαρμόσει ετσιθελικά το διεφθαρμένο κράτος, έχει πέσει στο κενό. Στον σημερινό αγώνα της ΑΕΛΑΡΑΣ μας κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν είναι αναγκασμένος να επιδείξει στον οποιονδήποτε τα προσωπικά του στοιχεία και θα μπορεί ελεύθερος να παρακολουθήσει από

κοντά την ομάδα του στο γήπεδο, όπως αρμόζει στο λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εδώ και αρκετό καιρό κάλεσε όλες τις διοικήσεις να σταθούν ενάντια στην ταυτοποίηση και τον τρομονόμο, στηρίζοντας τον απλό κόσμο που αποτελεί τη ψυχή του αθλήματος. Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον για το σημερινό αγώνα μας δικαιώνει καθώς όπως αποδείχτηκε όταν ο κόσμος και τα σωματεία έχουν ενεργό ρόλο σε τέτοια ζητήματα τότε μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Κερδήθηκε ακόμα μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος για αυτό όλοι επιβάλλεται να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα στο σάπιο σύστημα που θέλει να καταστρέψει τις Κυριακές μας στο βωμό του χρήματος.

Λέοντες, σήμερα πηγαίνουμε κανονικά γήπεδο για να σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Για 90 και πλέον λεπτά δονούμε τα τσιμέντα με τις ακροΑΕΛίστικες εκδηλώσεις μας και σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας προς τη νίκη. Ταυτόχρονα βροντοφωνάζουμε όχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και δείχνουμε σε αυτούς που θέλουν γήπεδα εκκλησίες τι σημαίνει οπαδισμός και αυθεντική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται για τα μέλη μας από τις 10:00 το πρωί στους συνδέσμους. Η ώρα 15:30 σύσσωμο το αλητολίμανο να μαζευτεί στην έξοδο της Παρεκκλησιάς για να διδάξουμε ΑΕΛΙΣΜΟ στην πόλη της βρωμιάς.

ΥΓ. ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.

ΥΓ2. Π.Γ.Ι το νόμο έκανες για τα λεφτά.

ΥΓ3. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ μαδίτη.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989".

Keywords
Τυχαία Θέματα