"Κρύβει παγίδες η Κορκ Σίτι" (ηχητικό)

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Κορκ Σίτι μπήκαν από σήμερα στην ΑΕΚ, που ετοιμάζονται για άλλο ένα μακρινό και κουραστικό ταξίδι. Μία Κορκ που, όπως δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Κυριάκος Δημητρίου, κρύβει παγίδες.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ο στόχος δεν αλλάζει, παρά την κούραση και την ταλαιπωρία που έχουμε από το προηγούμενο μας ταξίδι. Ξεκινάμε από τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Κορκ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, κρύβει παγίδες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να

ξεπεράσουμε. Το αν έχεις τον τίτλο του φαβορί αποδεικνύεται στο γήπεδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Θα είναι το τρίτο επίσημο μας παιχνίδι, περιμένουμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Για την Κορκ γνωρίζουμε ότι είναι πιο δυνατός αντίπαλος από τη Λίνκολν, έχει το πλεονέκτημα των πολλών επίσημων παιχνιδιών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η έδρα της Κορκ δεν είναι εύκολη, θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, θέλουμε να το δούμε όμως και στην πράξη. Το πλάνο θα είναι ενισχυμένο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα