"Κανονιέρης" για άλλα τέσσερα χρόνια ο Γουόλκοτ

Ο Θίο Γουόλκοτ επέκτεινε για τέσσερα ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ, παραμένοντας στην ομάδα που αγωνίστηκε όλα τα χρόνια της καριέρας του.

"Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω...", τραγουδάει ο Βασίλης Καρράς, ένα άσμα που ταιριάζει γάντι στον Θίο Γουόλκοτ, αν και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γνωρίζει τον Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή ή το εν λόγω κομμάτι.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, θα λαμβάνει 198.500 ευρώ την εβδομάδα, όσα παίρνουν

αυτή την στιγμή οι Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες και είναι μέσα στους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League. Οι διαπραγματεύσεις κύλησαν όπως ήθελαν οι δυο πλευρές και συνεχίζουν την κοινή τους πορεία.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του παίκτη στο Λονδίνο, όπως και του Σάντι Καθόρλα, ο οποίος επίσης ανανέωσε με την Άρσεναλ. "Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που επεκτείναμε τα συμβόλαια του Σάντι και του Θίο. Αμφότεροι είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες και πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας", ανέφερε μεταξύ άλλων στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Αλσατός κόουτς.

Έτσι, λοιπόν, μπήκε τέλος και στην οποία σεναριολογία είχε αναπτυχθεί για τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι που ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Γουόλκοτ, ο οποίος δεν ήθελε να αλλάξει περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα