"Ήταν σαν να παίζαμε με 18 και όχι με 11"

Στα μέσα της σεζόν πολλοί ήταν αυτοί που ξέγραψαν τον Εθνικό Άσσιας και τον έθεσαν πρώτο φαβορί για διαβάθμιση στην τρίτη κατηγορία. Λίγους μήνες μετά, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Καμένου διάψευσαν πολλούς και πέτυχαν ένα μικρό άθλο. Κατάφεραν να σφραγίσουν στην τελευταία αγωνιστική την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τους δυο αρχηγούς της ομάδας, Στέλιο Μηνά και Πανίκο Ευθυμιάδη, οι οποίοι μας είπαν λίγα λόγια για την παραμονή της ομάδας στη β' κατηγορία και το πώς έζησαν το τελευταίο παιχνίδι.

Ο Στέλιος Μηνά, μάλιστα, πέτυχε και το

χρυσό γκολ της Άσσιας, με το οποίο σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία. Ο Ευθυμιάδης έμεινε στον πάγκο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ λόγω τραυματισμού και μας περιγράφει πώς έζησε από τον πάγκο το παιχνίδι.

"Πέρασα το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο λόγω τραυματισμού που είχα στο χέρι, ωστόσο ένιωθα ότι αγωνιζόμουν. Ουσιαστικά ήταν σαν να παίζαμε 18 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και όχι 11. Με τόση ένταση που υπήρχε στον πάγκο, αυτοί που ήταν στον πάγκο ένιωθαν ότι ήταν στον αγωνιστικό χώρο".

Το μήνυμα των δυο αρχηγών στο Sigmalive:

"Νιώθουμε ικανοποίηση για την παραμονή στην κατηγορία, γιατί βλέπουμε τους κόπους μας να αποδίδουν καρπούς. Η δουλειά όλης της σεζόν φάνηκε στο γήπεδο και στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε. Από τον Ιανουάριο και μετά, μείναμε μόνο Κύπριοι στην ομάδα και αυτό λειτούργησε θετικά. Μας ένωσε όλους μαζί και ήμασταν δεμένοι μέχρι το τέλος. Πολλοί μας είχαν πρώτο φαβορί για διαβάθμιση, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε την παραμονή μας. Ήμασταν μια οικογένεια και έτσι καταφέραμε τον στόχο, έστω και στην τελευταία αγωνιστική".

Keywords
Τυχαία Θέματα