"Δεν μπορείς για ανατροπή αν δεν το πιστεύεις..."

"Δεν μπορείς να κάνεις ανατροπή, αν δεν το πιστεύεις", δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο για τη μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ στην ΑΕΚ Αρένα εις βάρος του ΑΠΟΕΛ. Μία ανατροπή και νίκη που ήταν must win, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

Από το πρωί ψάχνουμε την πιο κατάλληλη λέξη για

την επικράτηση μας. Ήταν νίκη εξιλέωσης, η ομάδα το πίστεψε, το διεκδίκησε μέχρι το φινάλε και ανταμείφθηκε με αυτό στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Πήραμε το ζητούμενο, μετά τις απώλειες που προηγήθηκαν, μειώσαμε την απόσταση από την κορυφή στους 6 βαθμούς. Δεν έχουμε εκπληρώσει τον οποιοδήποτε στόχο, πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια για να μην πάει στράφι η ανατροπή που πετύχαμε το βράδυ του Σαββάτου. Από τη στιγμή που πήραμε τη νίκη με αυτό το γκολ σ' ένα παιχνίδι που ήταν must win. Δεν ήταν τα πράγματα με το μέρος μας και καταφέραμε να φέρουμε τα πάνω κάτω. Δεν μπορείς να κάνεις ανατροπή αν δεν το πιστεύεις. Βοήθησε πολύ και η συμπαράσταση του κόσμου, στο κατάλληλο σημείο. Οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο, όσοι ήταν δίπλα μας, το πίστεψαν και το μετέφεραν αυτό στους παίκτες.

Για τη διαιτησία: Εξηγήσαμε στην ανακοίνωση, περιμένουμε από τους αρμόδιους να επιληφθούν του θέματος και της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα. Θα αποφασίσει το ΔΣ αν θα προχωρήσουμε σε καταγγελία.

Για τη Cytavision: Δόθηκαν οι εξηγήσεις, εμείς δεν είχαμε ενημέρωση ότι έχει παρθεί μία απόφαση. Να μην προβάλλονται στα παιχνίδια οι αμφισβητούμενες φάσεις, εμείς, όμως, σαν σωματείο δεν είχαμε ενημέρωση. Το θέμα θεωρείται λήξαν.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: Η επιλογή είναι μία, όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και σημαντικά, είναι όλα ντέρμπι. Υπάρχει μια διαφορά, πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει πρώτα εμείς και μετά να κοιτάζουμε τα άλλα αποτελέσματα. Είναι δύσκολη η αποστολή μας στο Τσίρειο. Από την αρχή της σεζόν όμως έχουμε δείξει ότι δουλεύουμε στις αδυναμίες μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα