"Χάνεται η μαγεία του ποδοσφαίρου" (ηχητικό)

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα της ταυτοποίησης που έχει φέρει την ανατίδραση των σωματείων, αλλά και του κόσμου. Τόνισε ότι με το μέτρο αυτό απομακρύνεται από το γήπεδο ο κόσμος και το ποδόσφαιρο χάνει την μαγεία του.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Προχωρούν κάποια ζητήματα σε σχέση με τα αιτήματα που είχαν οι μεγάλες ομάδες. Τα θέματα των τιμωριών που πλήττουν το ποδόσφαιρο. Δεν μας φτάνει που έχουμε πολλά προβλήματα και ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο.
-Είναι

αρκετά ζητήματα που θα μελετηθούν από την ΚΟΠ και θα δούμε τι θα ανακοινωθεί.
-Είμαστε πολύ προβληματισμένοι από αυτό το θέμα. Η ΑΕΛ κάνει τεράστια προσπάθεια να φέρει κόσμο στο γήπεδο, όχι μόνο τους ΑΕΛίστε. Παρότι υπάρχει πρόνοια για το 10% για τους φιλοξενούμενους δεν το εφαρμόσαμε σε καμία περίπτωση. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έρχεται. Με αυτή την απόφαση για ταυτοποίηση στα ντέρμπι, το μόνο πράγμα που καταφέρνουμε είναι να παίξουμε χωρίς κόσμο.
-Έχουμε αντίδραση από τους οργανωμένους. Η ομάδα δεν θα παίζει μπροστά από τον κόσμο της και είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Θα πάμε να παίξουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τα πέταλα δεν θα έχουν κόσμο. Χάνεται η μαγεία του ποδοσφαίρου. Έκαναν αυτή την κίνηση και δεν την έχουν μετρήσει σωστά. Το μόνο πράγμα που χάνεται είναι ο κόσμος από τα γήπεδα. Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο και οργανωμένους δεν γίνεται. Δεν είναι δυνατόν. Η ΑΕΛ θέλει αγώνες που είναι γιορτή μακριά από τη βία.
-Είναι κι άλλα πράγματα που δεν συμφωνούμε και το είπαμε πολλές φορές. Είναι αρκετά τα κλειστά κυκλώματα που έχει η αστυνομία στα χέρια της. Αφού μιλάμε για τα ντέρμπι, τότε σε όλα τα γήπεδα υπάρχουν.
-Δεν μιλάμε για ένα νόμο που ψηφίστηκε χθες. Όταν θα είμαστε έτοιμοι τότε να το εφαρμόσουμε. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο.
Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουμε δει επεισόδια; Πιο εύκολα γίνονται επεισόδια σε παιχνίδια που δεν το περιμένει κανείς.
-Η ομάδα μας σε αυτό το γήπεδο δυσκολεύεται πάρα πολύ. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως και στο Δασάκι. Υπάρχει η πίεση και από τις δυο ομάδες για τη νίκη. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα