"Αν σχολιάσω τις φάσεις θα είμαι εδώ όλο το βράδυ"

«Πετύχαμε ένα πεντακάθαρο γκολ και αν κάτσω να σχολιάσω τις φάσεις θα είμαι εδώ όλο το βράδυ», δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου ο Πάμπος Χριστοδούλου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Αλκή. Ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε επίσης ότι η ομάδα του δικαιούτο τη νίκη και έπρεπε να κερδίσει με δυο τέρματα διαφορά.

Οι δηλώσεις του κ. Χριστοδούλου
«Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο γήπεδο και σε γενικές γραμμές χάσαμε ένα 35λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και μετά πληρώσαμε με ένα δεύτερο γκολ.

Στο

δεύτερο ημίχρονο μόνο μια ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε, αλλά για διάφορες συγκυρίες δεν τα καταφέραμε. Υπήρχαν διακοπές, καθυστερήσεις που δεν βοηθούν. Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Συνεχίζουμε δυνατοί να βγάλουμε τη χρονιά σαν μια οικογένεια για το μεγαλείο της Ομόνοια. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θα μείνει κοντά μας γιατί πιστεύει σε αυτή την ομάδα.

Συνεχίζουμε και θα δούμε που μπορεί να καταλήξει αυτή η ομάδα».

Ο κ. Χριστοδούλου καταλήγοντας δήλωσε
«Δεν θα ασχοληθώ με τη διαιτησία. Πετύχαμε ένα πεντακάθαρο γκολ και αν κάτσω να σχολιάσω τις φάσεις θα είμαι εδώ όλο το βράδυ. Έπρεπε να κερδίσουμε με δυο τέρματα διαφορά. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην Αλκή να συνεχίσει να παίζει το ίδιο καλά και είμαι σίγουρος θα πάει πολύ μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα