"4 μέρες να ανατρέψουν τα πάντα και να κλείσουν στόματα"

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ομόνοιας εξέδωσαν ανακοίνωση για τη χθεσινή ήττα της ομάδας από την Πάφου και τόνισε ότι όλοι έχουν 4 μέρες για να ανατρέψουν τα πάντα και να κλείσουν στόματα.

Η ανακοίνωση:

"Θέλαμε να τοποθετηθούμε από χτες το βράδυ όμως η 12ωρη εκδρομή και ο δύσκολος δρόμος της επιστροφής μετά την ήττα δεν μας άφησε καθαρό μυαλό για να γράψουμε.

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τα αδέλφια από ΟΛΗ την Κύπρο που ταξίδεψαν από νωρίς στην Πάφο στηρίζοντας τον σύνδεσμο μας στην περιοχή και στην συνέχεια

κατάθεσαν τα λαρύγγια τους στα τσιμέντα του Παφιακού. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για όσους ακολούθησαν την εκδρομή με τα λεωφορεία αφήνοντας σπίτι, οικογένεια, φίλους και δουλειές για να ταξιδέψουν μαζί μας από το μεσημέρι μέχρι και τις 01:00 το πρωί που επιστρέψαμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι εμείς θα καλέσουμε τον Πράσινο Λαό να αφήσει τους αχρείαστους μηδενισμούς στην άκρη. Δεν μας παίρνει άλλη αποτυχημένη χρονιά και δεν μας αξίζει, για αυτό και δεν πρέπει να την αφήσουμε να αποτύχει. Δουλειά και πάλι δουλειά να μην χαθεί ο ενθουσιασμός που με τόσο κόπο κτίσαμε το καλοκαίρι, να μην νικήσει η μουρμούρα το τραγούδι, να μην δώσουμε την χαρά της ανακούφισης σε όσους τρέμουν στην πιθανή επιστροφή της Βασίλισσας.

Τεχνικό επιτελείο, προπονητής και παίκτες έχουν 4 μέρες να ανατρέψουν τα πάντα και να κλείσουν στόματα. Αφού δεν έδωσαν την χαρά της νίκης στις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκε στο Παφιακό, ας του αφιερώσουν την νίκη απέναντι στην αεκ κι ας βρίσκετε μακριά λόγο της ποινής κεκλεισμένων. Παλικαρίσια μπείτε στο γήπεδο και φέρτε μας την νίκη και αφήστε μας μετά να βουλιάξουμε το Γ.Σ.Π στο επόμενο παιχνίδι. Βρείτε τα λάθη, παίξτε με πάθος, φέρτε την νίκη και το κυριότερο αφιερώστε την σε αυτό τον Λαό που δεν αντέχει άλλες πίκρες.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ"

Keywords
Τυχαία Θέματα