ΑΜΕΑ & Winter Fancy Food Show 2017 για Χαραλαμπίδης Κρίστης

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρέδωσε 308.100 για την αγορά εξοπλισμού για ΑΜΕΑ

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, πιστή στο όραμα και τις αξίες της και με διαρκή σεβασμό σε θέματα που αφορούν την κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, παρέδωσε στην εταιρεία 3MC RECYCLING

LTD 308.100 πώματα από συσκευασίες προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Τα πώματα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στην υπεύθυνη της εταιρίας 3MC RECYCLING LTD, κύρια Στυλιανα Φυλαχτού , για σκοπούς ανακύκλωσης. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν σε συνεργασία με τον Αντιρρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου, για αγορά ειδικού εξοπλισμού και βοηθημάτων για άτομα με ειδικές ανάγκες

Το χαλλούμι της Χαραλαμπίδης Κρίστης στο Winter Fancy Food Show 2017 στο Σαν Φρανσίσκο

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης – η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου – ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την παρουσία της στην έκθεση Winter Fancy Food Show 2017, η οποία διεξήχθη στο Σαν Φρανσίσκο, το διάστημα 22-24 Ιανουαρίου. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση του χαλουμιού σε Αμερική, Κίνα και Αυστραλία, με πρωτοβουλία του παναγροτικού συνδέσμου Κύπρου.

Το περίπτερο της Χαραλαμπίδης Κρίστης, συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών του χώρου και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στις 22 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία η αναγνωρισμένη σεφ σε Ελλάδα και Αμερική, Νταϊάν Κόχυλα μοιράστηκε νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές χαλουμιού με γνωστούς σεφ, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εταιριών και εστιατορίων.

Πιστή στην υλοποίηση των στρατηγικών της στόχων για επέκταση των εξαγωγών, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω της παρουσίας της στη Winter Fancy Food Show 2017, στοχεύει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προώθηση των εξαγωγών με την ταυτόχρονη επιδίωξη προσέλκυσης νέων συνεργατών από το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα