Ακλόνητη η Τεχνοοικία ΑΕΚ και στη Λεμεσό

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέρασε και από τη Λεμεσό βγάζοντας άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι με τρίποντο. Την Τρίτη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών κέρδισε την Robo Markets ΑΕΛ με 3-1 σετ στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» και διατηρεί το απόλυτο.

Στους υπόλοιπους αγώνες τα φαβορί κέρδισαν εύκολα αφού η Ανόρθωση ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Δερύνειας

με 3-0 ,ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε ο Απόλλων στο Αυγόρου το ΘΟΙ και η Ολυμπιάδα τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της.

Δεν καταλαβαίνει από ντέρμπι
ΣΑΛΑ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛΤεχνοοικία ΑΕΚ 1-3 15-25, 24-26, 25-20, 21-25

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει από ντέρμπι. Παρά τις πολλές δυσκολίες που συνάντησαν οι Λαρνακείς κέρδισαν μέσα στη σάλα «Νίκος Σολωμονίδης» την Robo Μarkets ΑΕΛ με 1-3 σετ και έκαναν το έξι στα έξι στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Για την Robo Markets ΑΕΛ αυτή ήταν η πρώτη ήττα στην έδρα της.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο πρώτο σετ ήταν ανώτερη και αφού ξέφυγε στο σκορ κέρδισε με 15-25. Στο δεύτερο σετ όμως η Robo Markets ΑΕΛ επιχείρησε να μπει στο ματς και το διεκδίκησε μέχρι τέλους αλλά οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν με 24-26 εξασφαλίζοντας προβάδισμα δυο σετ.

Η Robo Markets ΑΕΛ παρά το 0-2 σε βάρος της δεν τα έβαλε κάτω και κατάφερε να μείνει ζωντανή στην υπόθεση νίκη κερδίζοντας με 25-20 το τρίτο σετ μειώνοντας σε 1-2 το ντέρμπι. Στο τέταρτο σετ η Tεχνοοικία AEK επανήλθε δριμύτερη και κέρδισε με 21-25 καταφέρνοντας να κερδίσει με 1-3 σετ το ντέρμπι.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Παύλου, Σπύρου, Βόρονα,Κωνσταντινίδου, Κχαταρασβίλι, Σίμον, - Λίμπερο: Αριστείδου – Αλλαγές: Σιακίδου, Ντόντσουκ, Κυπριανού.
Τεχνοοικία ΑΕΚ (Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Μάγκνιτς, Ριπνάγια, Ριαλά, Ιωάννου – Λίμπερο:Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Πέτρου, Ειρ. Ιωάννου, Δημητρίου.

Έδειξε ανωτερότητα
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗ: ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 25-14, 25-18, 25-22

Την πέμπτη σερί νίκη που της επιτρέπει να «γλυκοκοιτάζει» πιο ψηλά πέτυχε η Ανόρθωση που σε ένα κατά τα άλλα ενδιαφέρον αγώνα κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως. Η Αναγέννηση κυνήγησε ιδιαίτερα το τρίτο σετ.

H Ανόρθωση έπαιξε πολύ σοβαρά στα δυο πρώτα σετ και παρά την αντίσταση της Αναγέννησης τα κέρδισε με 25-14 και 25-18.

Οι κοπέλες της Αναγέννησης πάλεψαν φιλότιμα το δεύτερο σετ. Η εμφάνιση των «πράσινων» σχεδόν κεφαλαιοποιήθηκε στο τρίτο σετ αφού μετέτρεψαν το σετ σε ντέρμπι το οποίο όμως κέρδισε η «Μεγάλη Κυρία» με 25-22 και πήρε τη νίκη.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Ιωάννου, Κορντούν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου, Πατσέκο, Καετάνο – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Χριστοπούλου, Κακουρή.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Νάμνι, Ευσταθίου, Παπαγιάννη – Λίμπερο: Οικονόμου.

«Γαλάζιος» περίπατος

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 12-25, 13-25, 06-25
Ο Απόλλων ξεπέρασε το εμπόδιο του ΘΟΙ Αυγόρου στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου αφού κέρδισε εύκολα με 3-0 και ακολουθεί σε μια απόσταση μιας νίκης την Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας.

Με όπλο την εμπειρία του ο Απόλλων που είχε ξανά στην εξάδα του την Βουλγάρα πασαδόρο Βέσελα Μπότσεβα επιβλήθηκε στα δυο πρώτα σετ του ΘΟΙ Αυγόρου με 12 – 25 και 13 -25 προηγούμενος με 0-2. Οι «μελανόλευκες» προσπάθησαν, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ και έχασαν τα σετ. Το τρίτο σετ μάλιστα οι «γαλάζιες» έπαιξαν πολύ καλά κερδίζοντας με 06-25 τελειώνοντας και τον αγώνα σε 17 λεπτά. Τον αγώνα παρακολούθησαν 20 θεατές.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ(Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ): Χαραλάμπους, Όθωνος, Χρίστου, Παπαδοπούλου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου – Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Tζιανουδάκη.
ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Αγκούλο, Ιορδάνους, Μπότσεβα, Ντουντνίκοβα, Μανίταρου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Εβ. Λεωνίδου, Λίμπερο 2 Ε. Στεφάνου. – Αλλαγές: Ζακχαίου, Σιμανόφσκι,

Εύκολα η Ολυμπιάδα
ΣΑΛΑ «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: 3-0 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 25-09, 25-11, 25-13
Με εύκολη νίκη προχώρησε στην 6η αγωνιστική η Ολυμπιάδα Ν. αφού κατέβαλε την αντίσταση του ουραγού Εθνικού Λατσιών με 3-0 σετ και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Οι «μπλε» του Σιαντρή πήραν τα σετ με 25-09, 25-11 και 25-13 απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Γ. Μαραγκού, Νίστρομ,Αθανασίου, Ντίπερν, Β. Χαραλάμπους, Α. Χριστοδούλου – Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Καυκαρίδου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ( ΕΥ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Τίλει, Κωνσταντίνου, Σολωμή, Οικονομίδου, Χριστοδούλου, Ττέκκη. – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Keywords
Τυχαία Θέματα