Ακαμας:Θανατηφόρα πρόσκρουση σκάφους – 1 νεκρή, 4 τραυματίες

Μοιραία σύγκρουση με σκάφος σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην θαλάσσια περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ταχύπλοο σκάφος έπεσε σε βράχια με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της τουρίστρια και να τραυματιστεί σοβαρά δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το pafospress, ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο Ελληνοκύπριος χειριστής του σκάφους, ένας άντρας και δυο μικρά παιδιά.

Το δυστύχημα συνέβηκε γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν κάτω απο απο συνθήκες που διερευνώνται, σκάφος ενοικιάσεως στο οποίο επέβαιναν ο Ελληνοκύπριος χειριστής και τέσσερα άτομα κτύπησε σε βράχια,

στην περιοχή Blue Lagoon.

Στην δημοσιότητα το όνομα του χειριστή

Στο σκάφος επέβαινε οικογένεια Κινέζων, μαζί με 32χρονη φίλη τους, που τραυματίστηκε θανάσιμα.

Χειριστής του ταχύπλοου ήταν ο Ε/κ Μηνάς Ιωάννου ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή και ενοικιάζει σκάφη τα οποία οδηγούσε άλλοτε ο ίδιος ή τα έδιδε στους πελάτες που είχαν άδεια οδήγησης.

Το ΚΣΕΔ Λάρνακας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έλαβε πληροφορία για ναυτικό ατύχημα σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Fontana Amorosa. Οι επιβαίνοντες, περισυνελέγησαν και διακομίστηκαν άμεσα με σκάφη της Λιμενικής &Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού καθώς και με άλλα παραπλέοντα σκάφη στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λατσιού.

Στην σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο της 32χρονης που φέρεται να διέμενε μόνιμα στη Λεμεσό.

Ο χειριστής του σκάφους που τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη, υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων ενώ δεν αποκλείεται η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα δύο παιδάκια και οι γονείς τους τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ στο Νοσοκομείο κλήθηκε και διερμηνέας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα