Αυξημένες νεφώσεις σήμερα το απόγευμα

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη μικρή πτώση, ενώ την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα