Αυτό το Σάββατο το πιο ολοκληρωμένο πακέτο

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο μαζί με τη Σημερινή, εκδόσεις που θα συναρπάσουν ολόκληρη την οικογένεια.

Νικόλαος Τσελεμεντές, με την επανακυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής Λαδερά και Όσπρια, ο Έλληνας αρχιμάγειρας σας δίνει αυθεντικές συνταγές βγαλμένες από την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα για να μαγειρέψετε υγιεινά και νόστιμα.

Χορηγός Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και η γιαγιά! Γιατί… η γιαγιά ξέρει καλύτερα!

Μαζί στο πακέτο,

Επανακυκλοφορεί το βιβλίο Παΐσιος – Πανάρετος – Πορφύριος, διαβάστε για τους τρεις γέροντες που με την προσωπική

τους πορεία, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους πιστούς και έφεραν τον μοναχισμό πιο κοντά στον σημερινό άνθρωπο. Μάθετε τους Βίους και τις Παρακαταθήκες τους, αλλά και πώς έγιναν φίλοι και δάσκαλοι για τους επισκέπτες του Αγίου Όρους.

Τέλος, σε δεύτερη κυκλοφορία αποκτήστε την έκδοση από τη σειρά πολυτελείας DC Comics με τίτλο Justice League – Η κορυφαία ομάδα. Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε τρεις ιστορίες από τους σημαντικότερους υπερήρωες της Dc Comics.

Στην πρώτη ιστορία ο Βatman, ο Superman και η Wonder Woman, θα μας ξεναγήσουν στο παρελθόν της Justice League και θα μας μεταφέρουν στο γεγονός που αποτέλεσε το έναυσμα για την ίδρυση της ομάδας. Επίσης, θα ταξιδέψουμε στο μέλλον για να δούμε τι επιφυλάσσει στην Justice League, ενώ θα καταλήξουμε στο παρόν, όπου ο Batman έχει καλέσει τους άλλους δύο ήρωες για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα. Στη δεύτερη ιστορία θα γνωρίσουμε μερικά από τα πιο διακεκριμένα και ιστορικά μέλη της ομάδας, όπως τους Green Lantern, Green Arrow, Martian Manhunter και Aquaman, ενώ στην τρίτη ιστορία η Justice League αντιμετωπίζει έναν από τους πιο ισχυρούς αντίπαλους, τον Darkseid, σε μία ιστορία που αποτελεί την απαρχή των νέων τους περιπετειών.

Αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου όλα μαζί στην απίστευτη τιμή των €2,90 μαζί με την εφημερίδα Σημερινή!

Keywords
Τυχαία Θέματα