Αφαίρεση τριών βαθμών του ΠΑΟΚ ζητάει ο Παναθηναϊκός!

Δεν έχει τέλος η κόντρα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, καθώς οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση για τον τελικό Κυπέλλου, ζητώντας αφαίρεση 3 βαθμών από τον Δικέφαλο του Βορρά!

Συνέχεια στον «πόλεμο» με τον ΠΑΟΚ δίνουν οι «πράσινοι», κάνοντας επίσημη παρέμβαση κατά του Δικεφάλου του Βορρά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η υπόθεση εκδικάζεται αύριο (25/5) και ο Παναθηναϊκός ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών -μόνο- από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κι όχι από την Ένωση.

Στην παρέμβασή της, η "πράσινη" ΠΑΕ κάνει αναλυτική αναφορά στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού κι όλα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή για τον ΠΑΟΚ.

Στην ενημέρωσή της για τις αυριανές κλήσεις στην Πειθαρχική, η ΕΠΟ αναφέρει:

5. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ( ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΠΑΟΚΠΑΕ ΑΕΚ της 06/5/2017)

Κλήση: ΠΑΕ ΑΕΚ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κλήση: LUBOS MICHEL –Τεχνικός Διευθυντής

Εξ Αναβολής

6. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ( ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 27/4/2017)

Κλήση: ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΑΤΟΣ

Εξ Αναβολής

11. ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επί της από 11/5/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 της 6/5/2017).

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κλήση: ΠΑΕ ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα