ΑΕΛ: Συμπεράσματα από τους νεαρούς και όχι μόνο

Έβγαλε εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα ο Χριστάκης Χριστοφόρου στο φιλικό της ομάδας του το Σάββατο κόντρα στη Λοκομοτίβ. Ο Κύπριος τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους θεωρούμενους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και έριξε σταδιακά στην αναμέτρηση κάποιους από τους βασικούς κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου.

Ο Μέσκα (ένας εξ αυτών που αγωνίσθηκαν στην επανάληψη) σημείωσε το μοναδικό κίτρινο γκολ της αναμέτρησης, ενώ λίγο πριν από το τέλος η λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε την ισοφάριση. Για την ιστορία να αναφέρουμε

ότι η λεμεσιανή ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σκόβρον, Βασιλείου, Λίλλη, Κυριάκου, Ζιούλη, Θεοδώρου, Ελευθερίου, Φράγκου, Σταύρου, Ταγκπατζούμι και Μαύρου.
O Ανδρέας Σταύρου μίλησε στο «ΑΕΛ TV» μετά το τέλος του αγώνα με τη Λοκομοτίβ και τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε πολλά νεαρά παιδιά για να "δέσουν" σιγά-σιγά με την πρώτη ομάδα και να πάρουν εμπειρίες», δήλωσε αρχικά. «Ξεκουράστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό. Σιγά-σιγά θα "χτίσουμε" τη νέα ΑΕΛ, έχουμε χρόνο μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Νομίζω σύντομα θα "δέσει" η ομάδα και θα πάμε ακόμη καλύτερα».
Μεθαύριο Τετάρτη, η ΑΕΛ θα δώσει το τελευταίο της φιλικό στη Βουλγαρία κόντρα στη Σλάβια, η οποία ξεκίνησε αρκετά καλά το πρωτάθλημα της χώρας της. Επειδή θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν από τον αγώνα του Σούπερ Καπ τη μεθεπόμενη Τετάρτη, αναμένεται ότι ο κ. Χριστοφόρου θα δοκιμάσει τις οριστικές του σκέψεις αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει στο ΓΣΠ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.
Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν ρεπό και πέρασαν ευχάριστα την ημέρα τους με ασχολίες πέραν του ποδοσφαίρου και από σήμερα θα επιστρέψουν στο επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομάδας πήγαν χθες για κάρτινγκ. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα παραμείνει επί βουλγαρικού εδάφους μέχρι την Παρασκευή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κύπρο, για να μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα του Σούπερ Καπ.

Στασιμότητα στα μετεγγραφικά
Στα μετεγγραφικά δεν υπήρξε κάποια νέα εξέλιξη το Σαββατοκύριακο. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου δήλωσε ότι θέλει ακόμα 3 με 4 ποδοσφαιριστές, ενώ οι θέσεις που είναι ανοικτές για τον κατάλογο Α είναι τρεις. Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι αυτές θα καλυφθούν με δύο μέσους (ένας θα είναι αμυντικός μέσος και ο άλλος θα είναι 8άρι που να είναι σε θέση να βοηθήσει και οργανωτικά την ομάδα) και έναν επιθετικό κορυφής που να έχει το εύκολο γκολ, τότε όποια άλλη κίνηση πραγματοποιηθεί θα είναι με ποδοσφαιριστές κάτω των 21. Ο Άγγελος Ζιούλη περνά ήδη από δοκιμαστικά, είναι κεντρικός αμυντικός και αν ικανοποιήσει θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος η συγκεκριμένη θέση. Είναι πολύ πιθανόν ο κ. Χριστοφόρου να δει και άλλο ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά το κόψιμο του Θεμιστοκλέους. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να σκεφτεί και παίκτη για το φτερό, αν και τώρα υπάρχει πολυκοσμία με τους Σαρδινέιρο, Μέσκα, Φέλτσερ, Σταύρου, και υπό προϋποθέσεις Ταγκπατζούμι και Λίλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα