ΑΕΛ: Στο περίμενε για τις πρώτες ανακοινώσεις

Προχωρημένες οι επαφές με τους νυν και τους υποψήφιους νέους ποδοσφαιριστές.

Εν αναμονή ανακοινώσεων βρίσκονται οι φίλοι της ΑΕΛ. Μια εβδομάδα πριν αρχίσουν οι προπονήσεις για τη νέα περίοδο, το σκηνικό όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ δεν έχει ξεκαθαρίσει. Από τα ενδότερα της λεμεσιανής ομάδας βγαίνει η αισιοδοξία ότι το κεφάλαιο προγραμματισμός κινείται σε γοργούς ρυθμούς και ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο

των ποδοσφαιριστών που θέλει. Η επίσημη φωνή της ΑΕΛ (Θεόδωρος Αντωνίου) σε καθημερινή βάση τονίζει ότι παρά τον μειωμένο προϋπολογισμό, η νέα ΑΕΛ θα είναι μια ομάδα ανταγωνιστική, που θα τη χαίρονται οι οπαδοί της.
Το δεδομένο για την ώρα είναι πως αν και υπάρχουν πολλές θετικές απαντήσεις από ποδοσφαιριστές, δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές. Ιδιαίτερα για κάποιους από το περυσινό ρόστερ που είτε έχουν συμβόλαιο και θα μειωθούν οι απολαβές τους, είτε που τελείωσε και έχουν συμφωνήσει να το ανανεώσουν. Είναι λογικό ότι οι φίλοι της ΑΕΛ ανησυχούν όσο δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αφού οι διάφορες φήμες που εξαπλώνονται καθημερινά αγγίζουν και ποδοσφαιριστές που μοιάζουν απαραίτητοι στην ομάδα.

Οι άμεσες ανακοινώσεις που αναμένονται έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ, αφού τα νέα πρόσωπα θα ανακοινωθούν μόνο αφού υπογράψουν και περάσουν με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθούν αφού έρθουν στην Κύπρο. Με δεδομένο ότι οι προπονήσεις της ΑΕΛ αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη, λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έρθουν όλοι στην Κύπρο. Το δεδομένο είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΛ μελετά όλες του τις κινήσεις πολύ σχολαστικά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει (Σουάρες, Ντεγκρά, Αντράντε) είναι σε θέσεις που ούτως ή άλλως ανεξάρτητα τι θα γίνει με τους παίκτες της περυσινής ομάδας υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης. Η ΑΕΛ θα πάρει αμυντικό μέσο γιατί έφυγε ο Σακέτι, η ΑΕΛ θα πάρει κεντρικό αμυντικό γιατί έφυγε ο Μεντί, η ΑΕΛ θα πάρει τερματοφύλακα γιατί έφυγαν οι Φεκρούς και Ρομέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα