ΑΕΛ: Προετοιμασία μέρος 1ο για τους «Λέοντες»

Οι προπονήσεις για τον κόσμο τελείωσαν χθες, με αυτήν που έγινε στην παραλία Μαλίντι, και από σήμερα τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΛ, αφού αρχίζει η πραγματική δουλειά. Οι «κίτρινοι» μεταβαίνουν σήμερα στις Πλάτρες και για τις επόμενες δέκα ημέρες θα ξεκινήσει η δουλειά για τη δημιουργία μιας νέας ΑΕΛ, που θα έχει σαν στόχο την πρωταγωνιστική πορεία και να δίνει χαρές στον κόσμο της. Στο ορεινό θέρετρο θα αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις

και η δουλειά θα ολοκληρωθεί στη Βουλγαρία, όπου και φέτος θα πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ, παλιοί και νέοι, πήραν το μήνυμα από τον κόσμο, και είναι αποφασισμένοι να του δώσουν χαρές τη νέα περίοδο. Για τους πιο παλιούς τόσο η προχθεσινή πρώτη όσο και χθες ήταν κάτι το αναμενόμενο, ενώ για τους νέους ποδοσφαιριστές αποτέλεσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και από την πρώτη στιγμή συνειδητοποίησαν ότι πήγαν σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Τα όσα αντίκρισαν στη Γερμασόγεια τη Δευτέρα τούς έκαναν τρομερή εντύπωση, και κατάλαβαν ότι φέτος θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο, που πιστεύει πάρα πολύ στη φετινή ομάδα και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πάμπο Χριστοδούλου.

Τις επόμενες ημέρες θα έρθουν στην Κύπρο για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ΑΕΛ και οι Σαβανέ, Μπενγκούι και Ρομό, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και νέες προσθήκες, που θα συμπληρώσουν το παζλ της νέας ΑΕΛ. Το δήλωσε άλλωστε και ο κ. Χριστοδούλου στην πρώτη προπόνηση: «Ο προγραμματισμός πάει πολύ καλά, έγιναν πολλές προσθήκες και με κάποιους άλλους είμαστε πολύ κοντά και σύντομα θα ολοκληρωθεί το ρόστερ». Η ΑΕΛ είναι σε συζητήσεις με κεντρικό αμυντικό, με επιτελικό μέσο, με παίκτη που να παίζει στο φτερό και με επιθετικό. Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο νεαρός Μάριος Πεχλιβάνης, τον οποίο θέλει να έχει μαζί του τη νέα περίοδο ο κ. Χριστοδούλου. Αν κλείσουν όλες αυτές οι μετεγγραφές, τότε τα νέα πρόσωπα θα φθάσουν αισίως τα 18, δικαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Έφεση σε Πέτεφ

Έφεση θα καταθέσει η ΑΕΛ στην αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ για την απόφασή της υπέρ του πρώην προπονητή της ομάδας Ιβάιλο Πέτεφ. Στη λεμεσιανή ομάδα ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να μειώσουν τις 440.000 ευρώ που επιδικάστηκε στον Βούλγαρο τεχνικό. Όπως και να έχει, η ΑΕΛ θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της, όποιο και αν είναι το τελικό ποσό, για να κάνουν διακανονισμό και να τον ξοφλήσει με μηνιαίες δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα